Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:42 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 22:39

Αγρίνιο: Η πρώτη συγκέντρωση για τον μη υποχρεωτικό εμβολιασμό – Μεγάλη η συμμετοχή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο η πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  για τον μη υποχρεωτικό εμβολιασμό στην οποία η συμμετοχή ήταν μεγάλη!

Η κινητοποίηση αυτή πραγματοποιείται ταυτόχρονα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Σκοπός της ταυτόχρονης κινητοποίησης σε όλη την Ελλάδα ήταν οι πολίτες να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ως προς την αντίθεσή τους στην υποχρεωτικότητα της εμβολιαστικής διαδικασίας.

Η φιλοσοφία της κινητοποίησης κινήθηκε στο εξής πλαίσιο: «είμαστε Έλληνες πολίτες που είμαστε κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει υγεία χωρίς ελευθερία και πως ο καθένας πρέπει να έχει την απόλυτη διαχείριση του εαυτού του και το δικαίωμα της επιλογής».

Η συγκέντρωση αυτή που ήταν ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα και ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού είχε ως κυρίαρχα μηνύματα, τα οποία προέταξαν οι συγκεντρωμένοι τα εξής: «όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, όχι στον διαχωρισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό, όχι στην καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων».

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης ακούστηκαν συνθήματα όπως: “πάρτε τα εμβόλια και φύγετε απ δω”, “κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας”, κάτω η χούντα του Μητσοτάκη”, ενώ η αρχή της έγινε με τον Εθνικό Ύμνο.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 739 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.