Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:32 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 13:36

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο γάμος με την Άντζελα Γκερέκου και η συνέντευξη που άφησε εποχή – «To θυμάμαι ακόμα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ερωτεύτηκε την Άντζελα Γκερέκου και μαζί απέκτησαν μία κόρη. Κάπου στα μέσα της δεκαετίας του ’90 έδωσαν μια συνέντευξη στον Τέρενς Κουίκ που μονοπώλησε το ενδιαφέρον…

Τόλης Βοσκόπουλος και Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα με κουμπάρο τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ. 25 χρόνια μετά ο παρουσιαστής και πρώην βουλευτής θυμάται με συνέντευξή του, στο newsit.gr τη σχέση του, με τον πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού, αλλά και τα όσα έγιναν σε εκείνη τη συνέντευξη που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

«Η γνωριμία μου με τον Τόλη έγινε πριν από πάρα πολλά χρόνια, θα έλεγα στα δημοσιογραφικά μου ξεκινήματα το 67 τότε που έβγαλε τις Αναμνήσεις, το πρώτο του τραγούδι και του είχα κάνει και την πρώτη του συνέντευξη όπως είχα κάνει και με τον Μητροπάνο για την εφημερίδα Φως των Σπορ.

Ο Τόλης μεγαλωμένος εκεί στις γειτονιές της Κοκκινιάς, ήταν φίλαθλος του Απόλλων Αθηνών, για να θυμηθώ και αυτή την λεπτομέρεια που λίγοι την ξέρουν, οπαδός του Απόλλωνα και από τότε κρατήσαμε μια πολύ σταθερή φιλία για χρόνια ολόκληρα, μέχρι που ήρθε εκείνη η καταλυτική στιγμή, το καλοκαίρι του 96 που του έκανα συνέντευξη με την Άντζελα Γκερέκου , η οποία επίσης πρέπει να πω ότι έχει βγει από τα χέρια μου γιατί ξεκίνησε ως δημοσιογράφος της ΕΡΤ και τελικά προτίμησε την ηθοποιία.

Τα ξημερώματα που τελειώναμε την συνέντευξη, έπρεπε να φύγω εγώ από τον χώρο του γυρίσματος, που ήταν το σπίτι του Γιώργου του Αποστολόπουλου του Ιατρικού Κέντρου στο Λαγονησι να φύγω να γυρίσω πίσω στον ΑΝΤ1 για να καλύψω δυστυχώς, την κηδεία του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν εκείνη την ημέρα.

Οπότε ο Τόλης ήταν στην συνέντευξη αυτή που ανήγγειλε ότι παντρεύεται την Άντζελα και σε αυτή την συνέντευξη μου έκανε και την τιμητική πρόσκληση να τους παντρέψω όπως και έγινε αρχές Αυγούστου στην Κέρκυρα στο Δημοτικό Μέγαρο» θυμάται ο Τέρενς Κουίκ.

«Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος δεν κράταγε κακίες, ένας καλός φίλος. Αγαπούσε αυτό που έκανε με πάθος και θέλω να πω πως φεύγει έχοντας μέσα στην βαλίτσα του γιατί μην ξεχνάτε πως ένα από τα πρώτα του τραγούδια ήταν Μάνα μου μανίτσα μου θα πάρω την βαλίτσα μου και θα την κοπανήσω… και τελικά παίρνει την βαλίτσα του και μας την κοπανάει έχοντας όμως μέσα σε αυτή τις ωραιότερες αναμνήσεις από τα τραγούδια τα οποία άφησε παρακαταθήκη πίσω.

Ο Τόλης ναι ήταν κάτι πάρα πάρα πού ξεχωριστό για το Ελληνικό τραγούδι. Ήταν πραγματικά ο πρίγκιπας» καταλήγει στο newsit.gr, ο κουμπάρος και φίλος του, Τέρενς Κουίκ.

Ακούστε τι ανέφερε:

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστηκε 867 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.