Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:11 πμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 00:02

Δύο μετάλλια με δύο αθλήτριες ο «Τίτορμος» στο Tae Kwon Do

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυναμικό και άκρως επιτυχημένο είναι το ξεκίνημα του αγρινιώτικου συλλόγου στο Tae Kwon Do, μετά από 18 μήνες χωρίς αγώνες λόγω του Covid-19.

Το «Δύο στα Δύο» κατάφεραν να πετύχουν στο Προκριματικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Χαλκίδα, τα δύο «Τιτορμάκια» που συμμετείχαν και  επέστρεψαν στην πόλη του Αγρινίου με ένα Ασημένιο και ένα Χάλκινο Μετάλλιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Σακκά Χαρά, με σκορ ( 5-4) στον τελικό, βγήκε 2η στην κατηγορία της και περιμένοντας σχετική ανακοίνωση από την Ελληνική Ομοσπονδία Tae Kwon Do, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο τέλος Αυγούστου.

Το Χάλκινο Μετάλλιο και την 3η θέση κατέκτησε στην κατηγορία της η Γιαννιώτη Νίκη, μετά από πολύ καλές εμφανίσεις, σε μια κατηγορία στην οποία συμμετείχε για πρώτη φορά.

«Πολλά Συγχαρητήρια με αμέτρητα μηνύματα δέχθηκαν οι δύο αθλήτριες από γνωστούς και φίλους του συλλόγου  καθώς και πολλές ευχές για αντίστοιχες επιτυχίες στην συνέχεια των Αγωνιστικών τους Υποχρεώσεων», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 459 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.