Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:53 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 09:20

Χωρίζουν οι «δρόμοι» Παναιτωλικού - Ρούσση μετά από μία δεκαετία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα σημαντικό «κεφάλαιο» για τον Παναιτωλικό κλείνει, καθώς ο επί χρόνια φυσικοθεραπευτής της ομάδας, Χρήστος Ρούσσης αποτελεί παρελθόν.

Την εξέλιξη γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, εξηγώντας ότι αποφάσισε να συνεχίσει το δικό του δρόμο επαγγελματικά.

Σε ανάρτησή του αναφέρει:

«Οι στιγμές είναι που μένουν… με δάκρυα χαράς και έντονων συναισθημάτων ολοκληρώνω την επαγγελματική μου πορεία στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Έπειτα από μια δεκαετία αποφάσισα να συνεχίσω τον δικό μου δρόμο επαγγελματικά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, τους παίκτες για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, τους συνεργάτες του ποδοσφαιρικού τμήματος και κυρίως τους συναδέλφους του Ιατρικού επιτελείου που βρήκα, που συνεργάστηκα και που άφησα πίσω στο δύσκολο αυτό έργο που επιτελούν.

Ο Παναιτωλικός θα είναι για πάντα κομμάτι της ζωής μου και όχι ένας επαγγελματικός σταθμός. Καλή τύχη στην ομάδα και στους στόχους της».

 agrinionews.gr
 
Διαβάστηκε 340 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.