Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:00 μμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 22:01

Τσεκάρει και Κάτσε για τα χαφ ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το όνομα του Έργκους Κάτσε σχετίζει με τον Παναιτωλικό, που βρίσκεται σε αναζήτηση χαφ σημερινό δημοσίευμα.

Σε αναζήτηση χαφ βρίσκεται ο Παναιτωλικός από τη στιγμή που «ναυάγησαν» οι υποθέσεις των Ααρον Τσιμπόλα και Λεάντρο Φερνάντες. Το όνομα του Έργκους Κάτσε είναι σε αυτά που έπεσαν στο τραπέζι.

Αρχικά ο μοναδικός λόγος που ο Κάτσε ακόμα είναι ελεύθερος, έχει να κάνει με τις απαιτήσεις του. Είχε καλό συμβόλαιο στον Άρη, δεν πήρε αποζημίωση από εκεί ώστε να είναι πιο… δεκτικός στα χρήματα που του προσφέρει η επόμενη ομάδα του και κάπως έτσι χάλασαν 1-2 μεταγραφές του αλλού.

Την ίδια στιγμή ο Παναιτωλικός έχει διάθεση να αντιστρέψει το κλίμα και να δώσει κάποια σχετικά καλά συμβόλαια.

Ο Αλβανός χαφ βρέθηκε σε προχωρημένες επαφές με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά η υπόθεσή του έχει κολλήσει γιατί υπάρχει απόσταση στο οικονομικό. Εξετάζει τις εναλλακτικές του και το ίδιο κάνουν και στο Αγρίνιο.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Κάτσε αγωνίστηκε σε 16 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τον Άρη, ενώ στην Ελλάδα έχει παίξει ακόμη σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΛ και Αναγέννηση Επανομής. Δεδομένου, πάντως, πως το οικονομικό αποτελεί το πρωτεύον για εκείνον, η τελική του επιλογή θα έχει να κάνει με αυτό. Έτσι κοιτάει και προς Τουρκία και Κύπρο.

Αντώνης Τσιράκης – sportime.gr

Διαβάστηκε 394 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.