Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:40 πμ
 
wm small
Σάββατο, 03 Ιουλίου 2021 00:03

Πρωταθλητής Ελλάδας Παίδων στο Muay Thai από το Αγρίνιο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο 11χρονος Γιώργος Αγγελακόπουλος συμμετείχε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Muay Thai 2021 παίδων – κορασίδων στην Αθήνα και κέρδισε τον τίτλο του Πρωταθλητής Ελλάδας Παίδων!

Μετά τις σπουδαίες αθλητικές διακρίσεις που σημειώθηκαν από Αγρινιώτες αθλητές το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και την συμμετοχή του Αγρινιώτη μαθητή Μανώλη Πετράκη στην Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα, ακόμη μια διάκριση στον χώρο του αθλητισμού έρχεται, ενώ αυτή την φορά η σπουδαία διάκριση αφορά αθλητή 11ετών!

Ο 11χρονος Γιώργος Αγγελακόπουλος, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε πριν μόλις δύο χρόνια την ενασχόληση του κυρίως με το Muay Thai, αλλά και το Kick Boxing κατάφερε προ ημερών να στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδας Παίδων – Κορασίδων (10 και 11 ετών), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά για αθλητή του είδους στο Αγρίνιο, όπως αναφέρει ο προπονητής του Άγγελος Σύρμος.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 26 και 27/6 στην Αργυρούπολη, στο κλειστό γυμναστήριο «Ολυμπίας» και συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα, όπως και ο Γιώργος Αγγελακόπουλος.

«Αποδεικνύει πως με κόπους, θυσίες και θέληση, τα πάντα είναι εφικτά στη δύσκολη αυτή εποχή, με τους περιορισμούς και τον καθιστικό τρόπο ζωής. Αποτελεί πρότυπο και για τα άλλα παιδιά, είναι υπόδειγμα αθλητή και έχουμε θέσει ως στόχο να γίνει ολυμπιονίκης μετά και τη θετική εισήγηση της ΔΟΕ για ένταξη του Μουάι Τάι και του Κικ Μποξινγκ στα Ολυμπιακά αθλήματα», αναφέρει ο κ. Σύρμος του Αθλητικού Συλλόγου “Η ομάδα των νικητών Gruppo Victorum“, μέλος του ο οποίου είναι και ο 11χρονος Πρωταθλητής Γιώργος Αγγελακόπουλος.

Μάλιστα ο κ. Σύρμος και ο αθλητικός σύλλογος Gruppo Victorum κατακτούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χρυσό μετάλλιο, ενώ αναφερόμενος στην Γιώργο, ο κ. Σύρμος συμπληρώνει: «έρχεται κάθε μέρα στην προπόνηση, είναι αφοσιωμένος και παρ’ όλες τις δυσκολίες με την καραντίνα κάναμε ατομικές προπονήσεις και ο στόχος του επετεύχθη».

O 11χρονος Αγρινιώτης Πρωταθλητής Γιώργος Αγγελακόπουλος μιλώντας στη «Σ» τόνισε: «είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος! Η ενασχόληση μου με το MuayThai και το KickBoxing μου αρέσει πάρα πολύ, έχω θέσει υψηλούς στόχους, όπως η κατάκτηση και άλλων πρωταθλημάτων ελληνικών και διεθνών! Στο μέλλον έχω στόχο να γίνω ολυμπιονίκης και να τιμήσω τη σχολή μου και την πόλη μου με την ανώτερη διάκριση που μπορεί να λάβει ένας αθλητής! Ευχαριστώ πολύ τον δάσκαλο μου Άγγελο Σύρμο, που είναι δίπλα μου από την πρώτη μέρα, θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να πετύχω τους στόχους μου».

sirmos aggelakopoulos

Κωνσταντίνος Χονδρός – Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 995 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.