Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:54 πμ
 
wm small
Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 18:20

Το ένα πίσω από το άλλο τα… άκυρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σαν πολλά δεν μαζεύονται τα άκυρα που δίνει η Κυβέρνηση στη δημοτική αρχή Αγρινίου; Πρώτο και μεγαλύτερο το άκυρο για το Πανεπίστημιο, άκυρη για φέτος τουλάχιστον η αργία της 11ης Ιουνίου καθότι τάχα δεν προλάβαμε να βγάλουμε ΦΕΚ, άκυρο και στην παραχώρηση αποσυρθέντος αεροσκάφους για την ανέγερση μνημείου τιμής στη Μεγάλη Χώρα για τους πεσόντες αεροπόρους Κωνσταντίνο Αλεξανδράκη και Κωνσταντίνο Καραθάνο… Αυτό το τελεύταιο άκυρο δίνεται με ξεκαρδιστικά αστείες και εξοργιστικά προκλητικές δικαιολογίες.

Μήπως έχει υπάρξει απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου που κήρυξε ανεπιθύμητη τη δημοτική αρχή του Αγρινίου και συλλήβδην το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου και την πήραμε χαμπάρι; Μη γελάτε… Αν δεν υπήρξε, δεν αποκλείεται και να υπάρξει. Το αντίστροφο είναι αδύνατο να υπάρξει… Οι αυτοδιοικητικοί μας στο Αγρίνιο έχουν παράδοση σε αυτό. Διαχρονικά ήταν και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να στρώσουν “κόκκινο χαλί” στην Κυβέρνηση. Έτσι δεν έγινε και στις χρυσές εποχές του ΠΑΣΟΚ, όταν πήραν από το Αγρίνιο την Οικονομική Σχολή ή όταν κράτησαν αποκομμένο το Αγρίνιο από την Ιόνια Οδό; Έτσι συμβαίνει και τώρα…

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 625 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.