Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:50 πμ
 
wm small
Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 19:40

Παγκρήτιος Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας: Τίμησε τους αγωνιστές της απελευθέρωσης (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους της περιοχής, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Ν. Αιτωλοακαρνανίας έδωσε το “παρών” στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Αγρινίου που πραγματοποιήθηκαν παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. 

Αρκετά μέλη του Παγκρήτιου, φορώντας με περηφάνια παραδοσιακές στολές, συμμετείχαν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις τιμώντας τον αγώνα των ηρώων για Ελευθερία και υποσχέθηκαν να αναδείξουν ακόμα περισσότερο τις ιστορικές σχέσεις του τόπου με την Κρήτη.

“Σαν σήμερα 11 Ιουνίου 1821 το Βραχώρι, σημερινό Αγρίνιο, επαναστατεί και ελευθερώνεται από τον τούρκικο ζυγό. Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Ν. Αιτωλοακαρνανίας, με τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις μνήμης, ΤΙΜΑ τους αγωνιστές της απελευθέρωσης και τον τόπο που οι ιστορικές του σχέσεις με την Κρήτη είναι πολλές και υποσχόμεθα να αναδείξουμε. Χρόνια Πολλά Αγρίνιο!!!”, αναφέρει ανάρτηση του Συλλόγου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 508 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.