Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:44 πμ
 
wm small
Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 18:42

Παναιτωλικός: Έρχεται “σκούπα”!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γκρεμίζεται και χτίζεται απ’ την αρχή! Αυτή είναι η κατεύθυνση που υπάρχει στον Παναιτωλικό μετά από δύο σεζόν, στις οποίες η ομάδα φλέρταρε με τον υποβιβασμό. Οι αλλαγές που θα γίνουν είναι σαρωτικές.

Η πρώτη αφορά την τεχνική ηγεσία. Ήρθε κάτι διαφορετικό και νέο, ο Γιάννης Αναστασίου με παραστάσεις από το Ολλανδικό ποδόσφαιρο και δεδομένη επιθετική αγωνιστική φιλοσοφία. Ακολουθεί «σκούπα» στο κομμάτι των παικτών. Ο Παναιτωλικός έχει πλούσια παραγωγή δικών του ποδοσφαιριστών και σ’ αυτόν τον τομέα θα επιμείνει. Μόνο αυτοί θα είναι η «σταθερά του».

Παίκτες που αμφισβητήθηκαν όλη τη χρονιά από την κοινή γνώμη, ακόμα κι αν πρόκειται για ονόματα, αναμένεται να παρασυρθούν από την επερχόμενη «σκούπα». Είτε έληξε το συμβόλαιο και υπό άλλες συνθήκες θα κάθονταν στο τραπέζι για ανανέωση. Είτε έχει συμβόλαιο αλλά δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Όλοι θα κριθούν αυστηρά. Και απ’ ότι φαίνεται θα δούμε πολύ μεγάλες εκπλήξεις…

Ο Παναιτωλικός της επόμενης σεζόν θα έχει πολύ μικρή σχέση στα πρόσωπα με αυτό που γνωρίζαμε έως τώρα. Με την ελπίδα να μην έχει σχέση και στο αγωνιστικό του πρόσωπο.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 382 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 18:52
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.