Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:21 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 15:08

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Hellas Rally Raid 2021

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες και τα πληρώματα, ολοκληρώθηκε και η φετινή σημαντική διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού Hellas Rally Raid 2021 που πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπακτίας από τις 23 έως τις 31 Μαΐου με επίκεντρο την πόλη της Ναυπάκτου. 

Λόγω της πανδημίας και των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων, η τελετή λήξης και οι απονομές των μεταλλίων στους νικητές πραγματοποιήθηκαν στο bivouac του Αλσυλλίου του Γριμπόβου μόνο με την παρουσία των αθλητών, των συνοδών τους και των διαπιστευμένων από τη διοργάνωση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, περισσότεροι 230 συμμετέχοντες με μοτοσυκλέτες (enduro έως μεγάλες on-off), quad και SSV από την Ευρώπη και όχι μόνο κάλυπταν σε ημερήσια βάση διαδρομές μήκους 160-250 χλμ σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου. Οι συγκεκριμένοι αγώνες θεωρούνται ιδιαιτέρως απαιτητικοί καθώς οι διαδρομές είναι κατά 90% εκτός δρόμου και άγνωστες μέχρι την τελευταία στιγμή στους συμμετέχοντες. Το Hellas Rally Raid αποτελεί μία από τις βασικότερες πίστες προετοιμασίας και εξοικείωσης με τις συνθήκες και τις διαδικασίες του Dakar.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των ημερών της διοργάνωσης η Ναυπακτία προβάλλεται και διαφημίζεται σε κορυφαία αθλητικά δίκτυα της Ευρώπης ενώ, παράλληλα οι ομάδες, οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους, μοιράζονται με τους χιλιάδες ακολούθους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοναδικές εικόνες από την περιοχή. Το αποτέλεσμα είναι σαφώς σημαντικό τόσο σε επίπεδο προβολής όσο και σε επίπεδο στήριξης της τοπικής οικονομίας. 

Διαβάστηκε 332 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.