Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:47 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 26 Μαϊος 2021 18:54

Ξάνθη - Παναιτωλικός 2-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου, θα νικήσουμε στο Αγρίνιο»

Ο κόουτς του Παναιτωλικού στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των «κυανοκίρινων» μετά την ήττα στην Ξάνθη

Στις χαμένες ευκαιρίες του Παναιτωλικού στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας μετά την ήττα (2-1) στην Ξάνθη, που έφερε τα «καναρίνια» με την πλάτη στον τοίχο ενόψει της ρεβάνς του Αγρινίου. «Επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά ο νόμος του ποδοσφαίρου χάσαμε μια σημαντική ευκαιρία και αμέσως μετά δεχθήκαμε το γκολ. Δεν κάναμε καλό δεύτερο ημίχρονο και δώσαμε δικαιώματα. Έχουμε έναν τελικό μέσα στην έδρα και θα κερδίσουμε εκεί», είπε ο προπονητής του στην ΕΡΤ 3.

Τεννές: «Να πάρουμε την άνοδο, πέρσι η ομάδα έπεσε άδικα»

Ο κόουτς της Ξάνθης... κράτησε χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη της ομάδας του στο πρώτο μπαράζ
Το προβάδισμα για να συμμετάσχει αυτή στη Super League 1 της επόμενης σεζόν απέκτησε η Ξάνθη μετά το 2-1 που νίκησε τον Παναιτωλικό, όμως ο προπονητής της Μπάμπης Τεννές κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της ρεβάνς του Αγρινίου.

«Δεν μπορώ να εκφράσω κανένα παράπονο για τα παιδιά. Κατάφεραν να γυρίσουν ένα παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε το προβάδισμα η άνοδος είναι ανοιχτή και θα πάμε στο Αγρίνιο να δώσουμε τη μάχη μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ελπίζω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε την άνοδο για την ομάδα που έχει πέσει άδικα», σχολίασε στην ΕΡΤ3.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 313 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.