Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:50 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Μαϊος 2021 22:30

Μπαράζ: Την Κυριακή η κλήρωση για το Παναιτωλικός – Ξάνθη και τη σειρά των αγώνων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι την Κυριακή (23/5) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων μπαράζ για την παραμονή/άνοδο στη Superleague 1.

Σε επικύρωση της βαθμολογίας αναμένεται να προχωρήσει η Super League 2 την Κυριακή (23/05) το πρωί. Έτσι, θα ανοίξει ο δρόμος για την κλήρωση της σειράς των αγώνων μπαράζ μεταξύ του 2ου της SL2 και του 13ου της SL Interwetten. Αυτή έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της ίδιας ημέρας, προκειμένου την Τετάρτη (26/05) να διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι και την Κυριακή (30/05) το δεύτερο.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (22/5) έχει προγραμματιστεί από τη Super League Interwetten η επικύρωση της βαθμολογίας μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας αλλά και των play off/play out, την ίδια στιγμή που η ΑΕΛ έστειλε εξώδικο στη διοργανώτρια και ζητά να μην επικυρωθεί η βαθμολογία που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, να συμμετάσχει εκείνη στα μπαράζ (με όσα γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή στα μπαράζ πηγαίνει ο Παναιτωλικός) και να είναι αντίπαλός της όχι η Ξάνθη, αλλά ο Λεβαδειακός.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων μπαράζ για την παραμονή/άνοδο στη Superleague 1, ανάμεσα στην ομάδα που κατέλαβε τη 13η θέση στο πρωτάθλημα της Superleague 1 και σε αυτήν που κατέλαβε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Superleague 2, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/05/2021 και ώρα 17:00 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. Στην κλήρωση μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπος από κάθε μία εκ των συμμετεχουσών ΠΑΕ».

gazzetta.gr

foto gazzetta.gr
Διαβάστηκε 305 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.