Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:53 μμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Μαϊος 2021 12:45

«Λύκοι» για… Τσάμπιονς Λιγκ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θέλει να «τσεκάρει» η Βόλφσμπουργκ, που φιλοξενείται στις 19:30 από τη δεύτερη Λειψία, στη «Red Bull Arena».

Μάθε τα πάντα για το παιχνίδι stoiximan aviator εδώ

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Από τότε που ο Νάγκελσμαν, προπονητής της Λειψίας, ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν, η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο. Ευτυχώς δηλαδή που είχε πάρει διαφορά από την 5η θέση, αλλιώς αν είχε 5 αγωνιστικές ακόμα το πρωτάθλημα, δύσκολα θα παράμενε στην πρώτη τετράδα. Μία νίκη στα 6 τελευταία ματς, αποκλεισμός στο Κύπελλο και 7 γκολ παθητικό στα δύο πιο πρόσφατα ματς με την Ντόρτμουντ. Κι όλα αυτά από την καλύτερη άμυνα της Bundesliga. Μάλλον η συγκέντρωση των παικτών, στην οποία βάσιζε πολλά ο 33χρονος (!) τεχνικός, έχει χαθεί.

Η Βόλφσμπουργκ είναι ίσως η πιο ευχάριστη έκπληξη της φετινής Bundesliga, λίγοι περίμεναν πως θα τερμάτιζε μέσα στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ, στο ξεκίνημα της σεζόν. Δεν το έχει εξασφαλίσει ακόμα το εισιτήριο, αλλά ένας βαθμός της αρκεί. Αν βέβαια κερδίσει, τότε διατηρεί και ελπίδες για τη 2η θέση, που θα είναι εντυπωσιακό επιστέγασμα για την προσπάθεια που έκανε, σε μία τόσο δύσκολη σεζόν. Θεωρώ πως οι «λύκοι» μπορούν να εκμεταλλευτούν την κακή κατάσταση της Λειψίας, αλλά θα καλύψω το διπλό, μόνο και μόνο επειδή τους «κάνει» και η ισοπαλία.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για την Μπουντεσλίγκα στο Foxbet

Διαβάστηκε 377 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 20:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.