Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:07 μμ
 
wm small
Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 21:53

Superleague: Η βαθμολογία και τα highlights της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με το συγκλονιστικό αντίο του Χαβιέ Ούμπιντες στο Περιστέρι, αλλά και τα όσα καταγγέλει περί ρατσιστικής επίθεσης στο Αλκαζάρ ο Κάστρο ολοκληρώθηκε η τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά ήταν γεμάτη συναισθήματα!

Στην εξέλιξη των πλέι άουτ οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι το ματς αυτό στο «Γεντί Κουλέ» θα ήταν για ΟΦΗ και Παναιτωλικό... ο θάνατός σου, η ζωή μου. Τελικά με τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο, η αναμέτρηση του Ηρακλείου θύμισε περισσότερο φιλικό καλοκαιρινής προετοιμασίας αφού ήταν εξ αρχής βαθμολογικά αδιάφορο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και αυτό φάνηκε από το τελικό και χορταστικό 2-2. Οι παίκτες του ΟΦΗ ήδη σκέφτονται τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ τα δύσκολα συνεχίζονται για τους Αγρινιώτες που θα έχουν την «δεύτερη ευκαιρία» παραμονής στην μεγάλη κατηγορία μέσω των μπαράζ με τον δευτεραθλητή της Superleague2!

Στο Αλκαζάρ (στο ματς που στιγματίστηκε από την καταγγελία του Κάστρο) η ΑΕΛ είπε το «πικρό αντίο» στην Σούπερ Λίγκα με... ψηλά το κεφάλι καθώς επικράτησε με σχετική ευκολία 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος χτυπημένος από τον κορονοϊό πήγε στη Λάρισα με αποστολή 16 παικτών.
Στη Ριζούπολη, η Λαμία ήταν αυτή που επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα και ολοκλήρωσε μια χρονιά που ειδικά στο δεύτερο μισό της ήταν... πορεία πρωταθλητισμού και είχε ως επιστέγασμα την εύκολη παραμονή από τις πρώτες αγωνιστικές των πλέι άουτ.

Από την άλλη η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν κατάφερε ούτε αυτή την φορά να γευτεί την χαρά της νίκης και απομένει να δούμε τι θα συμβεί την προσεχή Τετάρτη στο εξ αναβολής ματς των Ζωσιμάδων με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να μάθουμε αν ολοκληρώσει το έξτρα πρωτάθλημα χωρίς τρίποντο!

Τέλος στο Περιστέρι, όλο το ενδιαφέρον αφορούσε το συγκινητικό αντίο του Ούμπιντες, που ολοκλήρωσε την σπουδαία εν Ελλάδι καριέρα του και... σφραγίστηκε με το τελευταίο του γκολ καθώς ήταν αυτός που από την «βούλα» του πέναλτι έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο με 1-0 επί του Βόλου.

Η TΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6Η)

Απόλλων Σμύρνης - Λαμία 0-1
ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Ατρόμητος - Βόλος 1-0
ΟΦΗ - Παναιτωλικός 2-2


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OUT

7. Βόλος 43
8. Ατρόμητος 37
9. ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr 35
10. Λαμία 35
11. ΟΦΗ 32
12. Απόλλων Σμύρνης 31
13. Παναιτωλικός 28 MΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ
14. Α.Ε.Λ. 27 ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ SUPERLEAGUE 2

*ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης έχουν από ένα ματς λιγότερο.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 328 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.