Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:36 μμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 19:01

Dimitris Kanellopoulos – “Compositions Part 1”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τρεις σχεδόν δεκαετίες ο Δημήτρης Κανελλόπουλος αποτελεί έναν απ’ τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς της γενιάς του. Τον γνωρίσαμε κυρίως απ’ την δημιουργία και την πορεία των DOMENICA απ’ τα μέσα της δεκαετίας του ΄90 όπου και με την συμμετοχή αξιόλογων μουσικών κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα απ’ τα πιο όμορφα και διαχρονικά σχήματα στην ποπ-ροκ μουσική σκηνή.

Παράλληλα πάντα στο μυαλό του γυρνούσαν μελωδίες πιο προσωπικές που αντικατόπτριζαν κάποιες συγκεκριμένες στιγμές και ιστορίες που είχαν την ανάγκη να βρουν διέξοδο.

Το “Compositions Part 1” διηγείται κάποιες απ’ αυτές τις ιστορίες δίνοντας μας την δυνατότητα να γνωρίσουμε μια ακόμα πιο εσωτερική οπτική του Δημήτρη Κανελλόπουλου.

Περιέχει 21 θέματα από διάφορες χρονικές περιόδους που διατηρούν μια συνοχή μεταξύ τους όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό απ’ το άκουσμα τους ενώ ήδη ετοιμάζεται και το δεύτερο μέρος.

https://www.youtube.com/user/KanellopoulosD

Διαβάστηκε 434 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.