Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:53 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Μαϊος 2021 23:10

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος όλων των ζευγαριών στη σειρά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το τέλος πολλών ζευγαριών που μας απασχόλησαν ιδιαίτερα, έρχεται στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες. Οι αδελφές Σταμίρη με τους Σεβαστούς θα περάσουν πολλές περιπέτειες, με ορισμένους να καταλήγουν μαζί κι άλλους χωριστά. Ζευγάρια στο Διαφάνι, όπως ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα, αλλά και ο Κυριάκος και η Ουρανία θα περάσουν από πολλές δυσκολίες.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί και ο Μελέτης με την Πηνελόπη, μία από τις σχέσης που προβλημάτισε τους τηλεθεατές. Πως θα βρει το τέλος της δεύτερης σεζόν τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές και πως οι ανατροπές θα επηρεάσουν τα συναισθήματά τους; Το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Γ. Παπανικολάου στο TiVi, μας αποκαλύπτει αναλυτικά, όλες τις εξελίξεις.

Λάμπρος και Ελένη

Από πολλές δυσκολίες θα περάσουν ο Λάμπρος και η Ελένη, το πάθος τους όμως θα παραμείνει ζωντανό. Η αγάπη που νιώθει ο δάσκαλος για την Σταμίρη είναι τεράστια και ικανή να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Έτσι, οι δύο αυτοί πρωταγωνιστές θα παραμείνουν μαζί και θα παλέψουν ενάντια σε κάθε κακό που βλάπτει τους ίδιους και την σχέση τους.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το γεγονός να τους δούμε και γονείς, στο τέλος της δεύτερης σεζόν. Η Ελένη θα επιμείνει στις προσπάθειές της, με αποτέλεσμα ο καρπός του έρωτά τους να εμφανιστεί μέχρι και το τέλος του κύκλου, ή στις αρχές του επόμενου. Ένα γεγονός που θα χαρίσει την απόλυτη ευτυχία στο ζευγάρι.

Δρόσω και Κωνσταντής

Μετά το οριστικό διαζύγιο του Νικηφόρου και της Ασημίνας, ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα έχουν τη δυνατότητα να παντρευτούν. Το τέλος τους θα είναι χαρούμενο, σχετικά με των υπόλοιπων ζευγαριών, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Κωνσταντής θα σταθεί δίπλα στην αγαπημένη του, ξεπερνώντας μαζί όλες τις δυσκολίες που τους επιφυλάσσει η μοίρα, αλλά και οι Σεβαστοί.

Μπάμπης – Ασημίνα – Νικηφόρος

Ανάμεσα σε δύο άντρες που θα την πολιορκήσουν θα βρεθεί η Ασημίνα. Από τη μία πλευρά, έχει τον νεαρό Μπάμπη Βαμβακά, επιτυχημένο τραγουδιστή, γεμάτο όνειρα για ζωή και λαχτάρα. Στα μάτια του λάμπει ο αγνός του έρωτας για την πρωταγωνίστρια, με συνέπεια εκείνη να μπαίνει σε σκέψεις για το εάν αξίζει να δώσει μια ευκαιρία σε όλο αυτό.

Από την άλλη πλευρά, βρίσκεται ο Νικηφόρος Σεβαστός, ο μεγάλος της έρωτας. Μπορεί τα βάσανα στη σχέση τους να άφησαν πληγές που δε θα κλείσουν ποτέ, η αγάπη της, όμως, για αυτόν τον άντρα δε θα σβήσει ποτέ. Εκείνος, θα την προσεγγίσει ξανά, με την Ασημίνα να διχάζεται, σχετικά με το ποιον πρέπει να επιλέξει. Μέχρι και τέλος του δεύτερου κύκλου, το γυαλί θα παραμένει σπασμένο…

Σοφούλα και Άγγελος

Φύλακας Άγγελος θα σταθεί ο νεαρός ενωμοτάρχης δίπλα στην πληγωμένη Σοφούλα. Θα την βοηθήσει να προσαρμοστεί στο Διαφάνι, μετά την επιστροφή της από το μοναστήρι, ενώ δε θα διστάσει να της ξανά κάνει την πρόταση να είναι μαζί. Η Σοφούλα θα δεχτεί και το τέλος θα τους βρει μαζί, μέχρι τις επόμενες “αναποδιές” που θα εμφανιστούν στο δρόμο τους. Το τέλος τους είναι, επίσης, από τα πιο χαρούμενα – συγκριτικά με τον υπολοίπων ζευγαριών, στις Άγριες Μέλισσες.

Μελέτης και Πηνελόπη

Μπορείς να αγαπήσεις τον άνθρωπο που σκότωσε τους δύο πρώην συζύγους σου; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γ. Παπανικολάου, η Πηνελόπη θα σιχαθεί με όλη της την ψυχή τον Μελέτη, μόλις εκείνος σταθεί στο πλευρό του πατέρα της. Παρατηρώντας όλες τις βρόμικες δουλειές του, η πρωταγωνίστρια θα δώσει ένα οριστικό τέλος στη μεταξύ τους “σύνδεση”, αφήνοντας τον Μελέτη αρκετά πληγωμένο και μόνο.

Μιλτιάδης και Βιολέτα

Μεγάλη κρίση στον γάμο τους θα περάσουν και ο Μιλτιάδης με την Βιολέτα. Ο εγκλεισμός του Μιλτιάδη στο ψυχιατρείο και το τέλος του θα διαλύσουν την Βιολέτα, η οποία θα βρει παρηγοριά στον μικρό της Ευτύχη. Εκείνος, θα γυρίσει στο Διαφάνι και θα σταθεί δίπλα στην μητέρα του, παρηγορώντας τη για το μεγάλο κακό που την βρήκε. Ο Μιλτιάδης θα αποχαιρετήσει οριστικά τις Άγριες Μέλισσες στον δεύτερο κύκλο.

Ουρανία και Κυριάκος

Από 40 κύματα θα περάσει η σχέση της Ουρανίας και του Κυριάκου. Το τέλος τους θα είναι επίσης από τα πιο περίπλοκα στις Άγριες Μέλισσες, σε αντίθεση με των άλλων ζευγαριών. Η μαντάμ Ουρανί θα γοητευτεί από την καλή ζωή που θα της προσφέρει ο Σαραντόπουλος και θα πέσει στα δίχτυα του έρωτά του για εκείνη. Ο Κυριάκος θα βρεθεί σε απόγνωση, με τον γάμο τους να περνάει, ίσως, την μεγαλύτερη κρίση έως και τώρα.

Ιωάννα Παναγιώτη

Πηγή: youfly.com

Διαβάστηκε 656 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.