Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:51 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 14:10

Το «ευχαριστώ» του Χαρίλαου Τρικούπη σε Αγρίνιο και Παπαναστασίου για τη φιλοξενία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η πρώτη ομάδα του νομού Αιτωλοακαρνανίας που αγωνίστηκε στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ (την Α1 εθνική κατηγορία), ο Χαρίλαος Τρικούπης,  εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την πόλη του Αγρινίου που «έγινε το δεύτερο σπίτι» της για φέτος και προς τον Δήμαρχο, Γιώργο Παπαναστασίου.

Η ομάδα του Μεσολογγίου αγωνίστηκε στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου καθώς το κλειστό γήπεδο του Μεσολογγίου στερούνταν των απαιτούμενων προδιαγραφών ώστε να φιλοξενήσει αγώνες αυτού του επιπέδου.

Το «ευχαριστώ», όπως αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα:

Η πόλη του Αγρινίου έγινε το δεύτερο σπίτι μας φέτος. Οφείλουμε ένα τεράστιο και από καρδιάς ευχαριστώ, σε όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν αρωγοί στο δύσκολο ταξίδι μας στην Α1 φέτος και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο της πόλης τον κύριο Παπαναστασίου.

Στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής, η πρόεδρος κα Μπελέκου και ο αρχηγός της ομάδας μας Γιάννης Σαχπατζίδης παρέδωσαν αναμνηστικά δώρα στον κο Παπαναστασίου ευχαριστώντας τον άλλη μια φορά για την πολύτιμη βοήθειά του.

xar trikoupis baxi 29 4 2021

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 570 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.