Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:59 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 14:31

IMMORTALIZER – νέο single “I’m Gone”…+Official video

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

 IMMORTALIZER – νέο single “I’m Gone”…+Official video

IMMORTALIZER: “I’m Gone”(Official Music Video)

(Δείτε το εδώ)

 

Οι IMMORTALIZER είναι ένα προσωπικό project του πολυ-οργανοπαίκτη καλλιτέχνη και ερμηνευτή Dave D.R. από το Οντάριο του Καναδά.

Έχει επιρροές από τους πρωτοπόρους του Heavy Metal και του Rock όπως οι Motorhead, Judas Priest, Saxon, Iron Maiden, Dio, Black Sabbath, Ozzy, Primal Fear, Helloween, Gamma Ray, Van Halen, Thin Lizzy, κ.α. αλλά προσπαθεί πάντα για το καλύτερο, ώστε να δημιουργεί νέα και συναρπαστική μουσική. Όταν άρχισε να γράφει υλικό για τους IMMORTALIZER ήθελε να δημιουργήσει κάτι πρωτότυπο, αλλά με μια vintage αίσθηση σε αυτό. Στόχος του δεν είναι να αντιγράψει ό, τι έχει ήδη γίνει, αλλά να συμβάλει με κάτι φρέσκο και διασκεδαστικό. Ελπίζει ότι θα συμφωνήσετε μόλις ακούσετε τη μουσική.

Προετοιμάζει το νέο του ολοκληρωμένο άλμπουμ. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το single με τίτλο “Lemmy” και τώρα μας παρουσιάζει το νέο του single Im Gone.

 

Official links

www.immortalizermusic.com

https://soundcloud.com/Immortalizermusic

https://www.facebook.com/ImmortalizerBand

https://www.twitter.com/immortalizer

Διαβάστηκε 469 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.