Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:41 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 20:29

Πόλεμος ξανθιών στην ελληνική TV - Η απάντηση της Ε.Μενεγάκη στο τσιφτετέλι της Ι.Μαλεσκου: «Χορό εσύ; Τραγούδι εγώ»!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πόλεμος ξανθιών στην ελληνική TV - Η απάντηση της Ε.Μενεγάκη στο τσιφτετέλι της Ι.Μαλεσκου: «Χορό εσύ; Τραγούδι εγώ»!

Απάντησε στην Ιωάννα Μαλέσκου η Ελένη Μενεγάκη

Ο... «πόλεμος» των ξανθιών στην ελληνική τηλεόραση ξεκίνησε, με την Ιωάννα Μαλέσκου να κάνει ένα τσιφτετέλι-πρόκληση την Παρασκευή και την Ελένη Μενεγάκη να απαντάει με τραγούδι. 

Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου διοργάνωσε ένα μουσικό πάρτι μέσω Instagram το οποίο ξεκίνησε Σάββατο και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής. 

Οι κουμπάρες δεν ήταν μόνες στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Από τη μια η Ελένη Μενεγάκη με τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο και από την άλλη η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Χιλιάδες ήταν οι ακόλουθοι που παρακολούθησαν το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο θα ερμηνεύτηκε από πολλούς χρήστες του διαδικτύου ως απάντηση στον χορό της Μαλέσκου. 

menegaki 27 4 2021

Η μέχρι πρότινος «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης, Ελένη Μενεγάκη, παρέδωσε φέτος τα σκήπτρα στην Μαλέσκου, όμως από του χρόνου επιστρέφει στην τηλεόραση και αναμένεται υπάρξει μάχη για το ποια από τις δύο θα θεωρηθεί ως η «βασίλισσα του πρωινού». 

Η Μενεγάκη πάντως έδωσε μία απάντηση στην Μαλέσκου, καθώς μπορεί να μην μας χάρισε χορό, όμως έκανε ότι μπορεί για να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον. 

Η παρουσιάστρια ζήτησε να μάθει περισσότερα πράγματα για τον Πέτρο Ιακωβίδη και ρώτησε την κουμπάρα της αν ο τραγουδιστής βρίσκεται σε σχέση. Η ερώτηση αυτή έκανε τον Πέτρο Ιακωβίδη να «πνιγεί» με το ποτό του και την Νατάσα Θεοδωρίδου να ξεσπάσει σε γέλια χωρίς να δώσουν όμως απάντηση.

Στη συνέχεια η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε και μια αποκάλυψη για ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της Ελένης Μενεγάκη, το «Φεγγάρι μου». Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πριν χρόνια όταν είχε βγάλει το τραγούδι, η Ελένη είχε πάει σε ένα μαγαζί που τραγουδούσε και με πολύ νάζι της είχε ζητήσει να πάρει ένα πρόσωπο τηλέφωνο και να πει αυτό το τραγούδι. Έτσι και έγινε.

Ενώ από την κουβέντα τους δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι αναφορές στη μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε για πρώτη φορά πως η εκπομπή της θα βγει νωρίς, συγκριτικά με τις άλλες χρονιές που έκανε πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. «Φέτος θα ξεκινήσω νωρίς» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη, ενώ επεσήμανε πως …μαζεύουν κόσμο για να τη στελεχώσει.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ζήτησε από την Ελένη την πρώτη εβδομάδα της εκπομπής της να έχει πολλή μουσική και τραγούδι. Η ίδια μάλιστα της έδωσε τη μουσική επιμέλεια της εκπομπής λέγοντας πόσο ανυπομονεί για αυτή της την επιστροφή.

Η αναφορά στον Μάκη Παντζόπουλο

Λίγο πριν το κλείσιμο του live, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε μάλιστα και στον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, ο σύζυγός της έλειπε στην Άνδρο και για αυτό δεν εμφανίστηκε στο Instagram live.

«Κρίμα που ο αντρούλης μου δεν είναι εδώ απόψε. Είναι στην Άνδρο. Πολύ θα το γλένταγα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Θυμηθείτε το τσιφτετέλι της Ιωάννας Μαλέσκου το οποίο άναψε την «σπίθα»:

pronews.gr

Διαβάστηκε 731 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.