Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:27 μμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 19:45

Το Χαλκιόπουλο Βάλτου, από την εθνεγερσία μέχρι τον ΕΔΕΣ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Γιώργου Τσιάκαλου

Κυκλοφόρησε το βιβλίο “Ένα χωριό στα όπλα, το Χαλκιόπουλο Βάλτου από την Εθνεγερσία στη δεκαετία του 1940 και τον ΕΔΕΣ”, που παρουσιάστηκε στο τεύχος 56 της εφημερίδας “Χαλκιοπουλιτών Επικοινωνία”.

Συγγραφέας είναι ο ιστορικός Γιώργος Ανδρ. Τσιάκαλος, απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών.
Το βιβλίο εκδόθηκε από τις εκδόσεις “Γράμμα”, είναι ο καρπός της έρευνας του συγγραφέα και φιλοδοξεί να διηγηθεί την ιστορία του χωριού, αλλά και ευρύτερα του Βάλτου.

Το βιβλίο διατίθεται από το βιβλιοπωλείο “Μαργαρίτης” στο Αγρίνιο (Δημοτσελίου 17), την Ιστορική – Αρχαιολογική Εταιρία Αγρινίου ή κατόπιν επικοινωνίας ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., & τηλεφωνικά στο 6972082843.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 333 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.