Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:21 μμ
 
wm small
Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 18:04

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 0-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Δεν τελείωσε τίποτα, έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού μετά τη μεγάλη νίκη για την παραμονή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα, προσθέτοντας πως η ομάδα του έχει αδικήσει τον εαυτό της.

Όσα είπε ο Τραϊανός Δέλλας στη NOVA:

«Δεν τελείωσε τίποτα. Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια στο πρώτο μέρος, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Δεν απειληθήκαμε σε ολόκληρο το ματς. Είναι σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς, μας ανεβάζει την ψυχολογία. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι το τέλος».


Γιαννίκης: «Κοιτάζω πρώτα το ιατρικό δελτίο και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα χαρακτήρισε «ανθρώπινη» την ήττα από τον Παναιτωλικό, ενώ έδειξε ανήσυχος για τους τραυματισμούς ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Όσα είπε ο Αργύρης Γιαννίκης στη NOVA:

«Έχουμε κάποιους τραυματίες, θέλαμε και να ξεκουράσουμε άλλους παίκτες. Δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ και στη συνέχεια δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς. Πετύχαμε αυτό που θέλαμε φέτος και αυτό που έγινε σήμερα είναι ανθρώπινο. Κοιτάζω πρώτα το ιατρικό δελτίο και όχι τόσο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 354 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.