Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:24 μμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 23:11

Νέο τραγούδι Μαρία Γκούβα "Μη Ρωτάς " Νεκτάριος Κλωστράκης ,Γιάννης Θεοδωράκης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Μαρία Γκούβα - ΜΗ ΡΩΤΑΣ Στίχοι: Γιάννης Θεοδωράκης Μουσική: Νεκτάριος Κλωστράκης Έπαιξαν οι μουσικοί: Μαρία Γκούβα: κανονάκι Μανώλης Δρίμης: κιθάρες Θάνος Γιακουμάκης: τσέλο Παναγιώτης Σφακιανάκης: κρουστά Μιχάλης Μαυράκης: κόντρα μπάσο Γιώργος Σπανός: Σκηνοθεσία, Μοντάζ Μιχάλης Μαυράκης (mavrakisound, Ηράκλειο) ηχοληψία, mastering Η ηχογράφηση των κρουστών έγινε στο MP STUDIO (Μίλτος Παπαϊωάννου, Ρέθυμνο) Επιμέλεια παραγωγής: Νεκτάριος Κλωστράκης ΣΤΙΧΟΙ Λίγο πριν φύγει να χαθεί στη θάλασσα να σβήσει ρώτα τον ήλιο να σου πει αν σε 'χω εγώ αγαπήσει Όταν θα βγει τ’ ολόγιομο φεγγάρι να ρωτήσεις Πόσο πολύ σε αγαπώ να πάρεις απαντήσεις Μονάχα εμένα μην ρωτάς αν σ’ αγαπώ ψυχή μου Μα όλος ο κόσμος έμαθε πως είσαι η ζωή μου Το σ’ αγαπώ μου θα στο πει όταν συναντηθείτε Η θάλασσα που έχει πολλά για μας τους δυο να πείτε Αν σ' αγαπώ του ουρανού ρώτησε τα αστέρια Που κάνω ευχές για να βρεθείς μέσα στα δυο μου χέρια Μονάχα εμένα μην ρωτάς αν σ’ αγαπώ ψυχή μου Μα όλος ο κόσμος έμαθε πως είσαι η ζωή μου

"Μη Ρωτάς " είναι το Νέο τραγούδι του Νεκταριου Κλωστράκη σε συνεργασία με την Μαρία Γκούβα και τον Γιάννη Θεοδωράκη ,που Κυκλοφορεί επίσημα απο την Crete Records της 30.04.2021 σε καθε ηλεκτρονικη πλατφορμα σε κάθε γωνιά της γής !

Το τραγούδι ντύνει μουσικά ο σπουδαίος Κρητικός Συνθέτης και Μουσικός Νεκτάριος Κλωστρακης ,ενώ Φωνητικά με την εντυπωσιακή φωνή της ,η Μαρία Γκούβα ,ή οποία δίνει ζωή και αναπνοή στους στίχους του πιό διάσημου Κρητικόυ Στιχουργού ,Γιάννη Θεοδωράκη !

Ο Νεκτάριος Κλωστράκης είναι από τους λίγους συνθέτες και παραγωγούς που αναζητά και διαλέγει να δουλέυει και να στηριζει νέους και ταλαντούχους τραγουδιστές και μουσικούς . 'Ετσι και αυτή τη φορά διάλεξε τους καλύτερους και τους πιό ταλαντούχους να πλαισιώσουν την νέα καλλιτεχνική του δημιουργία που ονομάζεται " Μη Ρωτάς"

DSC_8580 copy (Large).jpg

Η Υπεροχη φωνή της Μαρία Γκούβα , " ξεπλένει απο την ψυχή μας την σκόνη της καθημερινότητας "( Berthold Auerbach συγραφέας ) !

Η Μαριά Γκούβα Γεννημένη στην Άρτα στις αρχές της χιλιετίας ,αριστούχος σπουδάστρια

του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων , παίζει κανονάκι και τραγουδά απο πολύ μικρή ηλικία και έχει παρει μέρος σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ήπειρο ενώ τον τελευταίο χρόνο διασκευάζει παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια ενώ παράλληλα σχεδιάζει την κυκλοφορία του πρώτου της ολοκληρωμένου δίσκου !

COVER MARIA GKOUVA 3500 X 3500.jpg

Σε αυτό το τραγούδι η συμμετοχή του Γιάννη Θεοδωράκη με τους στίχους του μας οδηγεί να ξαναγαπήσουμε ή να συνεχίσουμε να αγαπάμε οτι θεωρούμε οτι μας έχει εγκαταλείψει ! Μια δήλωση πραγματικής αγάπης και πιστότητας που πραγματικά λείπει απο τις ζωές όλων μας !
Σε ευχαριστούμε Γιάννη !

168475318_449797146128957_5455066090223861746_n.jpg

 

Διαβάστηκε 842 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.