Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:59 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 18:56

Με Κωδικό 6 στη Βελά για διαμαρτυρία για την ΠΟΑΥ οι Ξηρομερίτες!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι οδηγίες της Επιτροπής Αγώνα για τη συμβολική διαμαρτυρία

Oι κινητοποιήσεις συνεχίζονται στον δήμο Ξηρομέρου ενάντια στην Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (ΠΟΑΥ) και μάλιστα θα λάβουν… πρωτότυπη μορφή την 11η Απριλίου.

Συγκεκριμένα οργανώνεται αυτοκινητοπομπή στη Βελά με το κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα να αναφέρει τα ακόλουθα:

Την Κυριακή 11 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα μας και 1 με 2 άτομα με μάσκα, στέλνουμε με το κινητό μας μήνυμα 6 και στις 06:30 μ.μ. πηγαίνουμε στην θέση ”Βελά”, στον δρόμο Αστακός – Μύτικας, για να διαμαρτυρηθούμε με αυτοκινητοπομπή για την ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, που θα γεμίσει την περιοχή μας με ιχθυοτροφεία.

Ανοίγουμε τις πόρτες από τα αυτοκίνητα μας και βγαίνουμε έξω στεκόμενοι δίπλα στο αυτοκίνητο μας, χωρίς μετακινήσεις και πλησιάζοντας του υπόλοιπους και κατόπιν φεύγουμε. Δεν πρέπει να λείψει κανείς κάτοικος του Ξηρομέρου από αυτή την ελάχιστη συμβολική διαμαρτυρία, για να υπερασπιστούμε το μέλλον του τόπου μας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 213 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.