Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  9:53 μμ
 
wm small
Σάββατο, 03 Απριλίου 2021 18:55

Το υπέροχο μήνυμα του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Βιωματικές, προσωπικές εμπειρίες δεκάδων κακοποιημένων γυναικών μπορούν πλέον να ακουστούν, να ληφθούν σοβαρά υπόψη και να δώσουν ένα μήνυμα αλληλεγγύης σε άλλες τόσες γυναίκες που τις κρατούν κρυμμένες, μέσα από τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου: Σπάσε τη σιωπή σου, γιατί δεν είσαι (η) μόνη. Μην ανέχεσαι τη βία, δεν την αξίζεις ούτε εσύ, ούτε τα παιδιά σου.

Δείτε το υπέροχο μήνυμα του Ξενώνα στο Facebook:

….Κάθε φορά που έκανα το βήμα για να φύγω σκεφτόμουνα τις απειλές του ότι θα μου πάρει τα παιδιά. Μετά ήταν και το θέμα της δουλειάς…που θα έβρισκα χρήματα…πως θα τα κατάφερνα…
Δεν άντεχα άλλο!Κάθε μέρα γινόταν και πιο βίαιος , κάθε μέρα βούλιαζα περισσότερο…
Κάποια στιγμή πήγα στον ΟΑΕΔ για να βρω δουλειά. Επειδή με είχε χτυπήσει πολύ άσχημα το προηγούμενο βράδυ, η υπάλληλος κατάλαβε τι μου συμβαίνει. Μου έδωσε την κάρτα της και με ενημέρωσε για τους ειδικούς φορείς και τους ξενώνες κακοποιημένων γυναικών για να ζητήσω υποστήριξη.
Επικοινώνησα , με άκουσαν, με αγκάλιασαν , με συμβούλευσαν για το τι έπρεπε να κάνω … φιλοξενήθηκα για κάποιο χρονικό διάστημα…για πρώτη φορά ένιωσα ήρεμη κι ασφαλής μαζί με τα παιδιά μου…Εκεί είδα τον ορίζοντα μιας νέας , χωρίς βία, ζωής…!
ΜΗΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΗ ΒΙΑ!
ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!
ΜΙΛΑ!
#15900#symvoyleutikakentra#xenonesfiloxenias

xsenonas fil gyn 3 4 2021

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 360 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.