Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:19 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 10:31

Γίνεται παιχνίδι με τα γκολ στην «Τούμπα» και τα ματς του 6ου ομίλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τελευταία μέρα των Προκριματικών για το Μουντιάλ στην Ευρώπη, με την Ελλάδα να υποδέχεται τη Γεωργία στην «Τούμπα». Από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζουν τα Αγγλία – Πολωνία και το Αυστρία – Δανία.

Διάβασε την αναλυτική αξιολόγηση της novibet

Ελλάδα – Γεωργία (21:45)

Ματς για τον 2ο όμιλο. Η Ελλάδα θέλει να κεφαλαιοποιήσει τον βαθμό που πήρε στην Ισπανία στην πρεμιέρα, σημειώνοντας την πρώτη της νίκη. Επιστροφές «μετράει» ο Φαν’τ Σχιπ, μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες. Η Γεωργία μπορεί να μην έχει βαθμό μετά από δύο ματς, ωστόσο οι εμφανίσεις της δεν ήταν άσχημες και οι ήττες από τις ισχυρές Σουηδία και Ισπανία ήταν οριακές. Πιο επιθετικό σχήμα υποσχέθηκε ο τεχνικός της, Βίνι Σανιόλ.

Προγνωστικό: Αμφότερες βλέπουν το ματς ως ευκαιρία για νίκη. Η Γεωργία μπόρεσε να σκοράρει κατά της Ισπανίας, γιατί να μην το επαναλάβει και με την Ελλάδα, η οποία όμως με τη σειρά της αφού σκόραρε στην πρεμιέρα χωρίς να κάνει υποψία ευκαιρίας είναι ικανή να πετύχει γκολ και εκείνη. Στο 2.25 το G/G.

 

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet.

Διαβάστηκε 317 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.