Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:18 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 18:56

Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα «γονατίζει» τον Βόσκαρη – Η επίθεση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Σοφούλα επιλέγει να απαντήσει με επίθεση στον Βόσκαρη, ανοίγοντας νέο πόλεμο με τον αδίστακτο πρωταγωνιστή, στις Άγριες Μέλισσες.

Ο ίδιος της έχει δηλώσει ξεκάθαρα πώς από τη στιγμή που κατέθεσε στη δίκη υπέρ του, δε την χρειάζεται πια. Η Σοφούλα. ακούγοντας όλες τις κατηγορίες εναντίον του, αρχίζει να αμφιβάλλει για την αθωώτητά του.

Μόλις ξεσπάει, ο Βόσκαρης εξοργίζεται. Η ηρωίδα επιμένει στη γνώμη της και του ζητάει να φύγει, μέχρι να αποφασίσει το δικαστήριο το μέλλον του συζύγου της. Φυσικά, ο Βόσκαρης δε θα επέτρεπε κάτι τέτοιο, μέχρι να τελειώσει η δίκη. Την κλειδώνει στο υπόγειο και συνεχίζει να την κακοποίει. Ενώ η Σοφούλα νιώθει πως αυτή θα είναι η ζωή της από εδώ και πέρα, αποφασίζει να αντιδράσει.

Η Σοφούλα περνάει στην αντεπίθεση

Στο σπίτι του ζεύγους επικρατεί η απόλυτη παράνοια. Η επίθεση στον Βόσκαρη συνεχίζεται, με την Σοφούλα να δείχνει αποφασισμένη, στις Άγριες Μέλισσες. Θέλει να ξεφύγει από αυτόν τον εφιάλτη και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει. Έτσι, η οργή των δύο πρωταγωνιστών κορυφώνεται, καθώς ο ένας κοιτάζει πως θα καταστρέψει τον άλλον.

Η Σοφούλα κλαίει για όσα της κάνει ο Βόσκαρης

Ο Βόσκαρης, όμως, είναι πιο δυνατός. Πάνω σε έναν καυγά του, γονατίζει από μία κίνηση της Σοφούλας και αρχίζει να βογκάει από πόνους. Η ηρωίδα νιώθει νικήτρια και προσπαθεί να αποδράσει, μάταια όμως. Ο Βόσκαρης είναι πιο δυνατός και πιο γρήγορος. Την αρπάζει και την κλειδώνει ξανά στο υπόγειο. Άλλωστε, όσο η δίκη συνεχίζεται, η Σοφούλα πρέπει να μένει κλειδωμένη για το καλό όλων.

Ο Άγγελος κάνει υπερπροσπάθειες να επικοινωνήσει μαζί της. Ο Βόσκαρης τον βρίσκει έξω από το σπίτι του να ψάχνει την Σοφούλα. Τον διώχνει και απειλεί την σύζυγό του να μη διανοηθεί να μιλήσει σε κανέναν.

Ο Άγγελος υποψιάζεται πως κάτι πάει λάθος. Αγωνία για την αγαπημένη του και αρχίζει να παρακολουθεί συστηματικά τον Βόσκαρη.

Η επίθεση του Βόσκαρη στην Σοφούλα συνεχίζεται, μέχρι και την τελευταία ημέρα της δίκης, όπου η πρωταγωνίστρια αποφασίζει να παίξει το τελευταίο της χαρτί, στις Άγριες Μέλισσες. Στο πλευρό της θα βρεθεί ο Άγγελος, ως σανίδα σωτηρίας. Οι μέρες για την λύτρωση, πλησιάζουν.

youfly.gr

Διαβάστηκε 583 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.