Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  9:51 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021 19:30

Πότε «βλέπει» ο Μπιλ Γκέιτς την επιστροφή στην κανονικότητα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με τον Μπιλ Γκέιτς η πανδημία του νέου κορονοϊού είναι μια “απίστευτη τραγωδία”

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει συζητηθεί όσο κανένας άλλος και κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. Κάθε δήλωση που κάνει σχετικά γίνεται πρωτοσέλιδο.

Μιλώντας σε πολωνικά ΜΜΕ, ο Μπιλ Γκέιτς έκανε τις εκτιμήσεις του για την εξέλιξη της πανδημίας.

“Ως το τέλος του 2022 θα έχει επανέλθει στην κανονική του ζωή ο κόσμος χάρη στα εμβόλια κατά του κορονοϊού”, δήλωσε ο Μπιλ Γκέιτς μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο TVN24 και στην πολωνική εφημερίδα Gazeta Wyborcza. Αναφερόμενος δε στην πανδημία του νέου κορονοϊού, τόνισε ότι η μόνη καλή είδηση είναι η πρόσβαση στα εμβόλια και πρόσθεσε: “Αυτή είναι μια απίστευτη τραγωδία”, αναφέρει το Reuters.

“Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στο ότι ο κόσμος μου επιτίθεται γιατί πρέπει να ανοίξουμε ένα ευρύ διάλογο, χρειαζόμαστε ελεύθερο Τύπο και να ακουστούν φωνές που λένε “υπάρχει άλλος τρόπος να λύσουμε το πρόβλημα;”. Συνεπώς, δεν φοβάμαι ότι θα με προσβάλλουν αν μπω σε μια δημόσια συζήτηση για το θέμα” σημείωσε για το αν φοβάται ότι θα δεχθεί τις ίδιες επιθέσεις για το θέμα της κλιματικής αλλαγής, όπως έγινε για τον κορονοϊό. Χθες σε συνέντευξή του στην πολωνική εφημερίδα Gazeta Wyborcza και το τηλεοπτικό δίκτυο TVN24, έκανε την πρόβλεψη ότι ο κόσμος θα επανέλθει στην κανονικότητα έως το τέλος του 2022 χάρη στα εμβόλια κατά της COVID-19.

Η πανδημία του νέου κορονοϊού είναι μια “απίστευτη τραγωδία”
“Αυτή είναι μια απίστευτη τραγωδία”, σημείωσε ο συνιδρυτής της Microsoft αναφερόμενος στην πανδημία του νέου κορονοϊού και πρόσθεσε ότι η μόνη καλή είδηση είναι η πρόσβαση στα εμβόλια.

“Ως το τέλος του 2022 θα πρέπει ουσιαστικά να έχουμε επιστρέψει πλήρως στην φυσιολογική ζωή”, υπογράμμισε ο Μπιλ Γκέιτς.

Πηγή: thetoc.gr

Διαβάστηκε 662 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.