Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:44 πμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 19:01

Άγριες Μέλισσες: Αυτοί είναι οι τρεις ηθοποιοί που θα δούμε στο σίριαλ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τρία πρόσωπα από το παρελθόν θα αποκαλύψουν το παρελθόν του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες.

Διαφάνι 1920. Μια πλεκτάνη εις βάρος μιας άτυχης γυναίκας κι ένας φόνος θα γίνουν η αρχή του κακού για το σπίτι των Σεβαστών στις «Άγριες Μέλισσες». Tο Διαφάνι ετοιμάζεται για την άγρια τιμωρία του βιαστή Μάνου Βόσκαρη και την εξέλιξη της διαμάχης ανάμεσα στη Δρόσω και την Ασημίνα, με τον Νικηφόρο να υφαίνει τα δικά του σχέδια. Αυτή η μάχη θα τελειώσει στα δικαστήρια, αλλά ο εκδικητικός χαρακτήρας του Βοσκαρη και οι καρμικές εξελίξεις στη ζωή της Ελένης είχαν επηρεαστεί πολλά χρόνια πριν από άλλους ανθρώπους!

Σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Τρίτης (23/03) αναφέρθηκαν τα ονόματα των ηθοποιών που θα ερμηνεύσουν τους χαρακτήρες που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο παρελθόν του Βόσκαρη. Κώστας Ανταλόπουλος, Νίκος Ιωαννίδης και Όλγα Δαμάνη θα είναι οι ηθοποιοί που θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/03).

Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής «Πρωινό» και τον Αλέξη Μίχα, η σειρά θα γυρίσει πίσω στο 1920 οπού θα αποκαλυφθεί ένα μεγάλο μυστικό για τον πατέρα του Βόσκαρη. Θα δούμε τι συνδέει τον Μάνο Βόσκαρη με την οικογένεια των Σεβαστών. Θα δούμε τον Σέργιο Σεβαστό, τον πρεσβύτερο, τον οποίο είχε υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς, τώρα θα τον δούμε από άλλον ηθοποιό σε νεότερη ηλικία και θα δούμε τον Γιώργη Σταμίρη, αλλά και τον πατέρα του Βόσκαρη.

Θα αποκαλυφθεί τι συνδέει τον Μάνο Βόσκαρη με την οικογένεια των Σεβαστών. Ο Σέργιος Σεβαστός, ο πατέρας, ήταν εκείνος που είχε δολοφονήσει τον πατέρα του Μάνου Βόσκαρη και γι’ αυτό ο τελευταίος τρέφει μίσος μέσα του για την οικογένεια των Σεβαστών.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστηκε 669 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.