Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:46 πμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 10:39

Άγριες Μέλισσες – Κόλαση στο Διαφάνι: Ο Νικηφόρος παίρνει τον Σέργιο από την Ασημίνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καθοριστικός ο ρόλος της Μυρσίνης

Ο μικρός Σέργιος είναι αυτή την περίοδο το «Μήλον της Έριδος» στις Άγριες Μέλισσες. Οι εξελίξεις που αφορούν στο μέλλον του θα είναι καταιγιστικές και θύμα δεν θα είναι μόνο ο μικρός αλλά και η Ασημίνα καθώς ο Νικηφόρος προκειμένου να τον κρατήσει κοντά του εξοντώνει την Ασημίνα η οποία δέχεται το ένα «χτύπημα» μετά το άλλο. Ο πόλεμος κορυφώνεται…

Σύμφωνα με τα spoilers που ειπώθηκαν στο «Πρωινό» ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας για να της διακόψει κάθε επαφή με το παιδί. Η Ασημίνα βυθίζεται στην απόλυτη απόγνωση. Εκεί θα παίξει καθοριστικό ρόλο η Μυρσίνη.

Βλέποντας πόσο πολύ στεναχωριέται ο μικρός Σέργιος, η Μυρσίνη παίρνει τον μικρό και τον πηγαίνει κρυφά στη μητέρα του, στο σπίτι των Σταμίρηδων, στις Άγριες Μέλισσες. Το μαθαίνει ο Νικηφόρος και κάνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία. Ακολουθεί κακός χαμός σε όλο το Διαφάνι.

Ο Νικηφόρος κερδίζει το πρώτο δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα. Αυτό βυθίζει τις τρεις αδελφές σε απόγνωση. Όλοι οι Σεβαστοί στρέφονται εναντίον του Νικηφόρου, στις Άγριες Μέλισσες, ακόμη και η Αγορίτσα. Ο μικρός Σέργιος αντιδρά πάρα πολύ άσχημα.

Πηγή/Φωτογραφία: protothema.gr

Διαβάστηκε 419 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.