Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:57 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 19:02

Παρατείνεται η υποβολή υποψηφιοτήτων για την εκδήλωση «Αχνάρια του 21 στη Δυτική Ελλάδα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρώτα να ευχηθούμε υγεία , υπομονή, δύναμη  και σύντομα να τελειώσει η δοκιμασία της πανδημίας που μας κρατά έγκλειστους και δέσμιους.

Στο μεταξύ κι επειδή πιστεύουμε στη θέληση των ερασιτεχνών και την αγάπη μας για το θέατρο, συνεχίζουμε να προγραμματίζουμε την δημιουργία μιας σπονδυλωτής παράστασης με θέμα την ντόπια ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας. Κι επειδή τα μέτρα έναντι του covid-19 δεν μας επέτρεψαν μέχρι τώρα να κάνουμε τις πρόβες μας και να βιντεοσκοπήσουμε τα δρώμενα μας:

Παρατείνεται η υποβολή υποψηφιοτήτων για την εκδήλωση «Αχνάρια του 21 στη Δυτική Ελλάδα» μέχρι και την 31η Μαΐου 2021. Κατά συνέπεια και το πρόγραμμα παραστάσεων της συγκεκριμένης εκδήλωσης όπως ανακοινώθηκε, μεταφέρεται χρονικά  πίσω, στο 2ο εξάμηνο του ’21, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 272 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.