Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:38 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 11:43

Άγριες Μέλισσες: Βρισιές και άγριο ξύλο στον Βόσκαρη στην φυλακή – Θα του κόψουν το μόριό του;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις Άγριες Μέλισσες, η δικαίωση για την Ελένη επιτέλους ήρθε και το δικαστήριο αποφασίζει ομόφωνα την καταδίκη του Μάνου Βόσκαρη για τα τέρατα που έχει κάνει, τόσο με τους βιασμούς όσο και με τις δολοφονίες! Ομως η τιμωρία του αδίστακτου άντρα δεν τελειώνει με τη φυλάκισή του σε ισόβια κάθειρξη, αλλά και με τον άγριο βασανισμό του που θα τον οδηγήσει στο τέλος του! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται η δίκη της Ελένης εναντίον του Βόσκαρη με την ομόφωνη καταδίκη του πρώην διευθυντή των φυλακών! Η κατάθεση της Σοφούλας, που την τελευταία στιγμή επικράτησε η λογική και είπε όλη την αλήθεια, ήταν καθοριστική για να δικαιωθεί επιτέλους η Ελένη και όλες οι γυναίκες που βασανίστηκαν στα χέρια του αδίστακτου άντρα!

Ωστόσο, πολύτιμη ήταν και η βοήθεια του Δούκα απέναντι στην Ελένη, ο οποίος για να απαλλαχθεί μια και καλή από τον «αδελφό» του, έστειλε στο δικαστήριο -χωρίς να φανεί πως το έκανε ο ίδιος- την κοπέλα που πριν από πολλά χρόνια είχε κατηγορήσει τον Μάνο για τον βιασμό της στα κτήματα των Σεβαστών.

Παράλληλα και η Ελένη έπεισε με τη δική της κατάθεση τους δικαστές καθώς τους έφερε μπροστά στις ευθύνες που έχει όλο το σύστημα απέναντι στις γυναίκες και δη τις φυλακισμένες.

Η κατάθεση, οι πανηγυρισμοί & τα άγρια βασανιστήρια στον Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες

Το παιχνίδι των εντυπώσεων για τον Βόσκαρη του γυρίζει μπούμερανγκ! Η θέση του δυσχεραίνει και βλέπει πως το τέλος του πλησιάζει! Ετσι στηρίζεται πια στην κατάθεση της Σοφούλας, η οποία ως γυναίκα του θα παραδεχτεί το πόσο τίμιος και καλός ήταν μαζί της. Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος που προσπάθησε τόσο καιρό να μην ασκήσει πάνω της βία, είτε με το να τη χτυπήσει είτε με το να τη βιάσει!

Ομως η κοπέλα έχει καταλάβει πια με τι άνθρωπο έχει να κάνει και την ύστατη στιγμή αποφασίζει να επιλέξει το σωστό στρατόπεδο, αυτό της Ελένης, που αντιπροσωπεύει τη δικαιοσύνη! Η μεγάλη στιγμή για την εμφάνισή της έχει φτάσει, αλλά εκείνη είναι άφαντη!

Ο Βόσκαρης κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα: «Πού είναι η Σοφία και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα;», αναρωτιέται στον δικηγόρο του, αλλά εκείνος τον καθησυχάζει: «Ηρέμησε, θα έρθει! Γυναίκα σου είναι, μη φοβάσαι, θα σε σώσει».

Ωστόσο η δίκη είναι σε εξέλιξη με τις απολογίες των κατηγορουμένων. Ο Βόσκαρης δηλώνει την αθωότητά του και επιμένει να λέει πως όλα όσα ακούγονται είναι μια σκευωρία της Ελένης: «Η Ελένη Σταμίρη έχει βαλθεί να καταστρέψει την τιμή, την υπόληψή μου και τη ζωή μου! Είναι μια αδίστακτη φόνισσα που για έναν χρόνο έκρυβε ότι είχε σκοτώσει τον άντρα της και επέμενε στην αθωότητά της! Πώς είναι δυνατόν να πιστεύετε τώρα όλα αυτά τα ψέματα που αραδιάζει;».

Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η Σοφούλα για να καταθέσει! Ο Μάνος δεν γνωρίζει πως η μαρτυρία της θα γίνει η καταδίκη του.

Η Σοφούλα παραδέχεται όλη την αλήθεια: «Τίποτα απ’ όσα έχω καταθέσει μέχρι στιγμής δεν είναι αλήθεια! Ο άντρας μου, ο Μάνος Βόσκαρης, μαζί με τον δικηγόρο του με ανάγκασαν να τα πω όλα αυτά! Δεν γνωρίζω για τους βιασμούς, αλλά εκείνη τη μέρα που δολοφονήθηκε η Μαρία Μαδούρου, δεν βρισκόμουν μαζί του! Ελειπε για πολλές ώρες από το σπίτι και όταν γύρισε μου είπε πως είχε πάει με κάτι φίλους του σ’ ένα ταβερνάκι».

Στην αίθουσα επικρατεί αναστάτωση και ο Μάνος εκρήγνυται δείχνοντας το πραγματικό του πρόσωπο: «Θα σε σκοτώσω, βρόμα». Μετά από όσα συνέβησαν, οι δικαστές αποφασίζουν ομόφωνα την ισόβια καταδίκη του και για τη δολοφονία της Μαρίας Μαδούρου και για τους βιασμούς!

Η Ελένη αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι της δίκης είναι ευτυχισμένοι και φυσικά τα νέα φτάνουν και στο Διαφάνι και όλο το χωριό πανηγυρίζει! Περισσότερο μάλιστα ο Τόλλιας και η Παγώνα που έχουν ξανά κοντά τους την κόρη τους και μάλιστα σώα! Η Ελένη νιώθει ευγνωμοσύνη απέναντί της και την ευχαριστεί! Ο Βόσκαρης κλείνεται στη φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την… πραγματική του τιμωρία.

Συγκρατούμενοι του θα είναι παλιοί του γνώριμοι άντρες οι οποίοι είχαν περάσει και εκείνοι φρικτά βασανιστήρια στα χέρια του όταν εκείνος στο παρελθόν (πριν τις γυναικείες φυλακές) ήταν ακόμα δεσμοφύλακας! Το άγριο ξύλο και οι βρισιές θα είναι καθημερινό φαινόμενο για εκείνον, που έχει αρχίσει έτσι κι αλλιώς να χάνει το μυαλό του και να βλέπει εφιάλτες και φαντάσματα από το παρελθόν! Ο φόνος και η πλεκτάνη που φέρνουν το τέλος των Σεβαστών.

Κάποιες φήμες θέλουν τους συγκρατούμενούς του να του κόβουν το μόριό του δίνοντάς του την πραγματική τιμωρία που του αξίζει, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να έχει -μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές- επιβεβαιωθεί! Ο Μάνος θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο και εκεί θα βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του και θα κρεμαστεί στο δωμάτιό του από τα σεντόνια…

Η Ανέτ ομολογεί το φόνο του Θέμελη για να σώσει Μελέτη και Δούκα

Η είδηση της δολοφονίας του Σωκράτη Θέμελη προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και όλοι ψάχνουν να βρουν τον ένοχο! Από την αρχή όμως ο Μελέτης και η Μυρσίνη κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά με τον Δούκα, αν και εκείνος προσπάθησε με κάθε τρόπο να καλύψει τα ίχνη του και την ενοχή του.

Δεν ξεφεύγει όμως από την Ανέτ, στην οποία και παραδέχεται την ενοχή του: «Σκότωσα ένα κτήνος! Εναν βασανιστή, ένα κάθαρμα που βίασε την αδελφή μου! Δεν θα τον άφηνα ατιμώρητο και ιδιαίτερα μετά από όσα είπε για εσένα! Προσπάθησε να σε διαβάλλει κι από πάνω, Ανέτ! Αυτό ήταν πάντα το μυστικό μας! Σ’ έσωσα κάποτε και τώρα ζητάω να κάνεις κι εσύ το ίδιο για εμένα», της λέει και της ζητάει να τον καλύψει στο θέμα αυτό!

Η Ανέτ, παρά τις όποιες κόντρες έχει με τον Δούκα, πάντα του χρωστούσε πολλά για τη βοήθεια που της είχε προσφέρει τότε, όταν βιάστηκε και γέννησε τον Μελέτη, και καταλαβαίνει πως τώρα πια πρέπει εκείνη να καλύψει τον ίδιο!

Ο Μελέτης αρχίζει μια έρευνα για να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη, όμως η Δόμνα βρίσκει ένα απειλητικό σημείωμα εναντίον του Θέμελη, κάτι που αναστατώνει Ανέτ και Μελέτη, ο οποίος ανησυχεί με την εμπλοκή δύο αντρών στην υπόθεση δολοφονίας. «Φοβάμαι πως θα βρεθούμε μπλεγμένοι εγώ και ο Κωνσταντής», λέει στην Ανέτ και της αποκαλύπτει την αλήθεια για τις επαγγελματικές σχέσεις που είχαν με τον Σωκράτη.

Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο όταν ο αστυνόμος Σπανός, μετά την σχετική έρευνα, καλεί τον Μελέτη και τον Κωνσταντή για ανάκριση καθώς τους θεωρεί ύποπτους για τον φόνο εξαιτίας της παλιάς τους συνεργασίας και της καταγγελίας που τους είχε κάνει ο Θέμελης. Με τον Μελέτη τελικά να συλλαμβάνεται.

Τα δύο ξαδέλφια προσπαθούν ν’ αποδείξουν την αθωότητά τους. Η Δόμνα εκπλήσσεται με όσα μαθαίνει: «Μελέτη, γιατί να σε θεωρήσουν ύποπτο για τη δολοφονία του πατέρα μας;», αναρωτιέται και η σχέση τους δοκιμάζεται. Από τη μια η κοπέλα δεν θέλει να πιστέψει ότι ο αδελφός της έκανε κακό στον πατέρα τους, αλλά από την άλλη φοβάται μήπως ζήτησε εκδίκηση εξαιτίας της απόρριψης που δέχτηκε από εκείνον!

Την τελευταία σκέψη έχει στο μυαλό του και ο αστυνόμος Σπανός, ο οποίος υποψιάζεται ανοιχτά πια τον Μελέτη! Η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα τεράστιο δίλημμα για το αν θα πρέπει να προδώσει τον αδελφό της για να σώσει τον γιο της!

Και τελικά αποφασίζει να προβεί σε μια πράξη αυτοθυσίας για να σώσει και τους δύο, να ομολογήσει πως εκείνη σκότωσε τον Θέμελη: «Θα ομολογήσω πως εγώ τον σκότωσα! Είναι το τελευταίο που μπορώ να κάνω για να σώσω το παιδί μου κι εσένα! Σου το χρωστάω! Ετσι μου είπες, Δούκα! Ηρθε η ώρα λοιπόν να σου το ξεπληρώσω», του λέει και ξεκινάει για το τμήμα! Αραγε θα προλάβει ο Δούκας να την εμποδίσει;

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστηκε 452 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 11:49
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.