Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  12:42 πμ
 
wm small
Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016 21:02

Μουσική πανδαισία από τον πιανίστα Ηλία Φουλίδη στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Κυριακή που πέρασε, στις 28 Φεβρουαρίου, το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου διοργάνωσε ρεσιτάλ πιάνου.
Όσοι συγκεντρωθήκαμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου, καθηγητές, μαθητές, γονείς και άλλοι φιλόμουσοι Αγρινιώτες, ζήσαμε μία ξεχωριστή βραδιά.

Ο πιανίστας Ηλίας Φουλίδης μας παρέσυρε με τα μαγικά δάκτυλά του σε μελωδίες των Bach, Schumann, Chopin, Prokofiev και Brahms.

Ήταν μία κατάθεση ψυχής, που μας άγγιξε βαθιά, νιώθοντας ότι επικοινωνούμε μέσω της μουσικής. Μάλιστα μετά το

τέλος του προγράμματος στις επαναλαμβανόμενες επιδοκιμασίες και τα χειροκροτήματα του κοινού ο καλλιτέχνης απάντησε με επιπλέον μουσικά κομμάτια.

Ο Ηλίας Φουλίδης είναι καταξιωμένος πιανίστας με πλούσιο βιογραφικό σε σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σειρά συναυλιών σε πολλές χώρες και βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου.
Φέτος έχουμε την τύχη και την τιμή να είναι καθηγητής στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου. Τον ευχαριστούμε που μας έκανε κοινωνούς της τέχνης του και του ευχόμαστε να συνεχίσει την ανοδική πορεία του.

Ελένη Μαρσέλλου

 

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1910 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016 21:05
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.