Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  11:02 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 13:41

Δημήτρης Αιβαλιώτης | Νέο Digital Single – 2 Τσιγάρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η InSideOut music web promotion με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία της με τον μουσικό, ερμηνευτή και ηθοποιό Δημήτρη Αϊβαλιώτη. Έναν πολυτάλαντο καλλιτέχνη με μακρόχρονη πορεία στα μουσικοθεατρικά δρώμενα της χώρας, γεμάτη με πετυχημένες επίσημες κυκλοφορίες, σημαντικές συνεργασίες με σπουδαίους Έλληνες τραγουδιστές και ηθοποιούς, σε μουσικές σκηνές, Clubs, Bars και θεατρικές παραστάσεις.

Σήμερα έχοντας στις αποσκευές του όλες εκείνες τις εμπειρίες και την ωριμότητα που χρειάζεται, έρχεται και μας παρουσιάζει το νέο του Digital Single με τίτλο «2 Τσιγάρα», μέσα από την συνεργασία του με τους Νίκο Καραδημητρίου και τον Γιάννη Μουρατίδη που υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους αντίστοιχα.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη, έντεχνο – λαϊκή μουσική πρόταση που σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμά της, θέλοντας να μας παρασύρει στα δικά της μελωδικά μονοπάτια.

Όπως δηλώνει και ο ίδιος: «Η Μουσική και το Θέατρο είναι παράνοια. Αν δεν τα αφουγκραστείς… δεν θα τα ερμηνεύσεις»!

 

Διαβάστηκε 393 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.