Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:38 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 10:42

ΕΠΟ: 50 στις 54 Ενώσεις στηρίζουν τον Ζαγοράκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από τις προεργασίες της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στηρίζεται από 50 Ενώσεις για πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας και άλλοτε αρχηγός της ετοιμάζεται για τα ηνία της προεδρίας της ΕΠΟ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο άνθρωπος που μέσα από τις εκλογές της 27ης Μαρτίου προορίζεται για να βρεθεί στον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας (και ενώ αργά το βράδυ της Τρίτης προέκυψε η πληροφορία για υποψηφιότητα και του Νίκα, προέδρου της ΕΠΣ Βοιωτίας για την προεδρία με τη συγκεκριμένη ΕΠΣ πάντως προ ημερών να έχει βγάλει ανακοίνωση στήριξης στον Ζαγοράκη).

Σε αυτή τη φάση, όπως αναδείχθηκε από τις ζυμώσεις εντός της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τον στηρίζουν 50 από τις 54 Ενώσεις. Η Ένωση Σάλας και της Λέσβου είναι μεταξύ αυτών που πήραν αποστάσεις από το να τον στηρίξουν.

Επίσης η ΕΠΣ Σάμου μπορεί να μην μετάσχει καν στη διαδικασία των εκλογών. Από εκεί και πέρα ο Παναγιώτης Δημητρίου της ΕΠΣ Αθηνών – του οποίου το όνομα είχε διαρρεύσει το προηγούμενο διάστημα για την προεδρία – δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο και να είναι σε πρώτο πλάνο για αναπληρωτής πρόεδρος (αν και υπάρχουν και άλλες επιλογές) ενώ για τη θέση του CEO έχουν ακουστεί ήδη δύο ονόματα στελεχών της ΕΠΟ, δίχως να υπάρχει πάντως οριστική επιβεβαίωση.

Πάντως διεργασίες έχουν και σε σχέση με τα μέλη του νέου Δ.Σ. και τα ονόματα που θα διεκδικήσουν μία θέση σε αυτό (η ΕΠΣ Πειραιά έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Ανατολάκη για το Δ.Σ.).

Η ενημέρωση της ΕΠΟ για τις εκλογές:

Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κι έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις: Ενόψει της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ της 27ης Μαρτίου 2021 υπέδειξε τους υποψηφίους για τη συγκρότηση της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης (άρθρο 44 του Καταστατικού), καθώς επίσης και τους υποψηφίους Πρακτικογράφους (3) και Ψηφολέκτες (3).

Υποψήφιοι για την Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης:

Πρόεδρος:

ΤΣΙΧΡΙΤΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Αναπλ. πρόεδρος:

ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ / ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ

Μέλη:

ΠΑΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ / ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ / ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΦΕΡΓΑΔΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ / ΕΠΣ ΧΙΟΥ

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ / ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗΣ / ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Αναπληρωματικά μέλη: 

ΓΑΛΑΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ / ΕΠΣ  ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΣΟΥΠΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ / ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΑΣΗΜΩΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ / ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Υποψήφιοι για τις θέσεις των Πρακτικογράφων:

ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ/ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ/ ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ/ ΕΠΣ ΧΙΟΥ

Υποψήφιοι για τις θέσεις των Ψηφολεκτών:

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΒΒΑΣ / ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ / ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ / ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Κατόπιν συζήτησης για το θέμα των διατάξεων του Σχεδίου Νόμου του Υφυπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, οι παρατηρήσεις της Νομικής Υπηρεσίας της Ε.Π.Ο. θα αποσταλούν στις FIFA & UEFA.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 336 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.