Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:44 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 10:40

G/G από τα «αστέρια» και δύο επιλογές από Super League 2

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι δύο τελευταίες ομάδες που θα συμπληρώσουν την οκτάδα των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ θα βγούνε απόψε, αν και τη μία την ξέρουμε ήδη, καθώς μετά το 4-1 στο πρώτο ματς το Μπάγερν – Λάτσιο είναι τυπική διαδικασία. Ανοιχτό το άλλο ζευγάρι, προβάδισμα έχει η Τσέλσι έναντι της Ατλέτικο.

Μάθε πως να παίζεις καζινο στο ιντερνετ

Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Η Τσέλσι έχει το «πάνω χέρι» μετά τη νίκη της με 1-0 στο ουδέτερο Βουκουρέστι στο πρώτο ματς. Το αήττητο με τον Τούχελ στον πάγκο έχει φτάσει τα 12 ματς, αν πιάσει… 13άρι θα πανηγυρίσει μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά. Χωρίς του Τιάγκο Σίλβα (Α), Ζορζίνιο (Μ), Μάουντ (ΜΕ) και Έιμπραχαμ (Ε) η αγγλική ομάδα. Η Ατλέτικο παραπατάει το τελευταίο διάστημα, εκτός του ζόρικου έργου που έχει απόψε, έχει θέσει σε αμφιβολία τον τίτλο του πρωταθλήματος που φάνταζε σίγουρος πριν από ένα μήνα. Επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Ζοάο Φέλιξ ο Σιμεόνε, περιμένουμε πιο επιθετική την ισπανική ομάδα. Δύσκολα θα συμμετάσχει ο Λεμάρ (Μ).

Προγνωστικό: Η Ατλέτικο θα είναι πιο ενεργή επιθετικά, όμως και την Τσέλσι τη βολεύει το σύστημα των αντεπιθέσεων. Πιθανόν να βρούνε από ένα γκολ (τουλάχιστον) η κάθε ομάδα, στο 2.05 το G/G.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet.

Διαβάστηκε 298 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.