Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:36 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 19:34

"Η Τέχνη δεν έχει σιωπή. Μέρος ΙΒ": Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Πρόζακ - Καλλιτεχνοχώρι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΙΩΠΗ ΜΕΡΟΣ ΙΒ 

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΖΑΚ -ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΧΩΡΙ

Δεδομένης της δύσκολης και πρωτοφανούς κατάστασης που όλοι βιώνουμε η Ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Πρόζακ με ένα από τα γνωστότερα ποιήματά του  ΑΖΙΖ ΝΕΣΙΝ /Σώπα μη μιλάς που περιγράφει τον φόβο και τα «πρέπει» μιας κοινωνίας ανθρώπων ―που πια― είναι παγκόσμια, που ζει την «σιωπή της» σαν να έχει από χρόνια… πεθάνει!!.. Και ξάφνου… ΞΥΠΝΑΕΙ… ΘΥΜΩΝΕΙ… ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ!!!… ΜΙΛΑΕΙ… ΜΙΛΑΕΙ… ΦΩΝΑΖΕΙ… – ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, ΥΠΑΡΧΩ… ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ !!!! 

ΦΩΝΕΣ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΖΑΚ / ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΝΤΟΥΡΙ /ΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ /ΔΩΡΑ ΣΙΑΠΛΑΟΥΡΑ /ΜΑΡΤΖΗ ΒΑΙΤΣΑ /ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΛΑΙΟΓΕΩΡΓΟΣ /ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΕΡΤΗΜΑΝΗ /ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΗΛΙΩΝΗ /ΜΑΡΙΖΑ ΠΟΛΥΖΟΥ /ΜΑΙΡΗ ΤΣΙΡΩΝΗ /ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΤΣΙΑΚΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΣΙΑΚΑΝΙΚΑΣ 

ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ : ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΝΤΟΥΡΗ /ΦΩΝΕΣ : ΜΑΡΤΖΗ ΒΑΙΤΣΑ /ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΛΑΙΟΓΕΩΡΓΟΣ /ΤΣΙΡΩΝΗ ΜΑΙΡΗ

VIDEO /ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΗΧΟΥ/ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΤΣΙΡΩΝΗ ΜΑΙΡΗ

Διαβάστηκε 524 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.