Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:28 πμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 14:07

Καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε το τέλος της σειράς και η φωτογραφία στο Instagram είχε «σπόιλερ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ανάρτηση «πρόδωσε» την επιστροφή ενός αγαπημένου χαρακτήρα λίγο πριν το τέλος

Οριστικοί τίτλοι τέλους πέφτουν για το «Καφέ της Χαράς», την δημοφιλή κωμική σειρά του ΑΝΤ1 που είχε επιστρέψει στις μικρές οθόνες μετά από σχεδόν 15 χρόνια.

Ο Χάρης Ρώμας, που μαζί με την Άννα Χατζησοφιά είχε δημιουργήσει την σειρά, ανακοίνωσε στο Instagram το τέλος των γυρισμάτων της πέμπτης και τελευταίας σεζόν.

Οι τρεις πρώτες σεζόν του Καφέ της Χαράς είχαν προβληθεί από το 2003 έως το 2006. Η τέταρτη σεζόν, που συναντά τους ήρωες σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία είχε ξεκινήσει στις 31 Δεκεμβρίου 2019 και κράτησε έως τις 11 Δεκεμβρίου 2020, ενώ η πέμπτη και τελευταία σεζόν προβάλλεται από τις 15 Ιανουαρίου 2021.

Η ανάρτησή του συνοδεύτηκε από μία ομαδική φωτογραφία με το καστ των γνωστών ηθοποιών που πρόδωσε την επιστροφή του «Τρελαντώνη» στην ιστορία, τον οποίο ενσαρκώνει ο ηθοποιός Χάρης Γρηγορόπουλος. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο.

harisromas 14 3 2021

«Χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, της εμβληματικής, νομίζω, σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν. Τα καινούργια επεισόδια, βεβαίως, θα συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο. Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες. Μπορεί και μέρες! Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, συνεργάτες και συντελεστές για τις χαρές και τις συγκινήσεις που περάσαμε μαζί. Ιδίως την Άννα που μαζί το γεννήσαμε. Με παρηγορεί το ότι κάθε τέλος το διαδέχεται μία καινούργια αρχή. Ακόμη και τον θάνατο. Έτσι θέλω να πιστεύω!!!»

Πηγή/φωτογραφία: lifo.gr

Διαβάστηκε 461 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.