Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:18 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 18:07

Παναιτωλικός: Ξεκαθαρίζει για αρκετούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός θα πάει με δεδομένες απουσίες βασικών παικτών την Κυριακή στη Ριζούπολη για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου απέναντι στον Απόλλωνα. Αριγίμπι – Μεντίνα είναι τιμωρημένοι, Λιάβας – Τζανακάκης τραυματίες. Αλλά όχι μόνο αυτοί…

Υπάρχουν παίκτες που έλλειψαν και σε προηγούμενα ματς, όπως ο Τσότσαλιτς και ο Μπαρμπόσα, των οποίων η τύχη θα κριθεί τα επόμενα 24ωρα. Συμμετέχουν σε μέρος του προγράμματος, οπότε στις προπονήσεις που μεσολαβούν θα φανεί αν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους την Κυριακή ή θα τους ξαναδούμε στα Play-out.

Κάποιοι άλλοι προπονούνται κανονικά, όμως προέρχονται από τραυματισμούς και αποχή, οπότε η επανένταξή τους είναι σταδιακή. Όπως ο Καρασαλίδης και ο Μανθάτης. Δεν αποκλείεται να τους δούμε στην αποστολή.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 645 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.