Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:27 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 18:03

«Ο Άνθρωπος του Θεού»: Δείτε το επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Mε πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη και σενάριο και σκηνοθεσία της Yelena Popovic, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες εντός του 2021.

Οι κινηματογραφικές αίθουσες είναι ένα από τα πολλά που μας έχουν λείψει κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ανυπομονούμε να περπατήσουμε ξανά τους διαδρόμους που οδηγούν στην σκοτεινή αίθουσα της μεγάλης οθόνης και να απολαύσουμε σπουδαίες παραγωγές. Μία εξ αυτών, θα είναι και η νέα κινηματογραφική δουλειά της εταιρείας Feelgood “O Άνθρωπος του Θεού”, με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη και σενάριο και σκηνοθεσία της Yelena Popovic.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, το Λαύριο και την Αίγινα και η πλοκή της ιστορίας αφορά το βίο του Αγίου Νεκτάριου.

Ως Μητροπολίτης Πενταπόλεως, ο Άγιος Νεκτάριος προκαλεί τη ζήλεια κληρικών στην Αλεξάνδρεια, οι οποίοι τον συκοφαντούν και τον πολεμούν, με αποτέλεσμα να του στερήσουν την ιερατική του ιδιότητα και να τον εξορίσουν από την Αίγυπτο. Βρισκόμενος πια στην Αθήνα, ο Άγιος Νεκτάριος παραμένει πιστός στις αρχές του, γίνεται αγαπητός, εμπνέει τους ανθρώπους γύρω του και παράλληλα επιδίδεται στο συγγραφικό του έργο. Ο φόρτος εργασίας τελικά τον καταπονεί κι εκείνος παίρνει την απόφαση να αποσυρθεί στην Αίγινα. Ξαναχτίζει ένα μοναστήρι που το είχε προσπεράσει ο χρόνος και καταφέρνει να το κάνει ξακουστό. Η Μονή όμως δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο λίγο πριν το τέλος του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

Το trailer της ταινίας κυκλοφόρησε κι από μόνο του είναι αρκετά συγκινητικό, ενώ η μουσική επένδυση του βραβευμένου συνθέτη Zbegniew Preisner που τη συνοδεύει, μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο.

Το cast της ταινίας αποτελείται από σπουδαία ονόματα όπως: Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Χρήστος Λούλης, Νικήτας Τσακίρογλου, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Μαρθίλια Σβάρνα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Βασίλης Κουκαλάνις, Μιχάλης Μητρούσης, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα-Άννα Γκούγκουλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής, Παναγιώτης Μαρίνος, καθώς και ξένους ηθοποιούς: Alexander Petrov, Mickey Rourke.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες εντός του 2021.

marieclaire.gr

 

Διαβάστηκε 334 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.