Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:24 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 10:59

Μίξη Γιουρόπα Λιγκ με Ευρωλίγκα και αποδόσεις 1.80 έως 2.36

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ημέρα Γιουρόπα Λιγκ η σημερινή, διεξάγονται τα πρώτα ματς για τους «16» της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός, ένα χρόνο μετά την πρόκρισή του επί της Άρσεναλ, συναντιέται ξανά με την αγγλική ομάδα, ενώ το ματς που ξεχωρίζει είναι αναμφίβολα το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μίλαν. Με κόσμο (30% της χωρητικότητας) υποδέχεται η Ντιναμό Κιέβου τη Βιγιαρεάλ. Στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι, στο πρόγραμμα είναι επίσης το ισπανικό «κλάσικο» μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Μάθε πως να παίζεις casino online

766. Ρόμα – Σαχτάρ (22:00)

Κλείνουμε με το παιχνίδι από το «Ολίμπικο» της Ρώμης. Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης ο προπονητής της Ρόμα, Πάουλο Φονσέκα, ο οποίος έκατσε μια τριετία (2016-19) στον πάγκο της Σαχτάρ. Εντυπωσιακό το αήττητο σερί της ιταλικής ομάδας στη διοργάνωση (6-3-0), ωστόσο η Σαχτάρ υπερέχει απέναντί της στην προϊστορία, με 4 νίκες και 2 ήττες. Χωρίς τον αμυντικό Κοτσολάβα και τους μέσους Στεπανένκο, Φερνάντο ταξίδεψαν οι Ουκρανοί.

Προγνωστικό: Ως την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης στις αντεπιθέσεις, χαρακτήρισε τη Σαχτάρ ο κόουτς της Ρόμα, Φονσέκα, δείχνοντας πόσο φοβάται τους λάτιν μεσοεπιθετικούς της. Δυνατή και οι Ρωμαίοι επιθετικά, το 1.80 στο G/G δεν περνάει απαρατήρητο.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet.

Διαβάστηκε 294 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα