Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  4:55 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 17:41

Γρηγόρης Πετράκος-Χρύσα Μπανδέλη: Μια συνάντηση που «Ήτανε γραφτό» να γίνει

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δώδεκα χρόνια ύστερα από το τελευταίο του ντουέτο, ο Γρηγόρης Πετράκος επιστρέφει με το τρίτο ντουέτο της καριέρας του. Πρόκειται για μια εκρηκτική ερωτική μπαλάντα που ερμηνεύει μαζί με την Χρύσα Μπανδέλη, ένα νεο κορίτσι που έχει ξεχωρίσει για τις δυνατές συνεργασίες που έχει κάνει μέχρι σήμερα στο χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Οι φωνές του Γρηγόρη και της Χρύσας «κούμπωσαν» με ένα μοναδικό τρόπο και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από άρτιο σε όλα τα επίπεδα. Ίσως η συγκεκριμένη συνεργασία «ήτανε γραφτό» να γίνει, καθώς οι χροιές τόσο του Γρηγόρη, όσο και της Χρύσας, θα μουδιάσουν το κοινό από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα του τραγουδιού.

Τα γυρίσματα για το videoclip του τραγουδιού με τίτλο «Ήτανε γραφτό» που σκηνοθέτησε ο Τάκης Δαμάσχης έγιναν στην  πανέμορφη παραλία του Σχινιά και στο Γραμματικό, σε επιλεγμένα σημεία που κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα, με κινηματογραφική θέα. 

Το «Ήτανε γραφτό» κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

Δείτε το video clip παρακάτω:

CREDITS

Μουσική-Στίχοι: Γρηγόρης Πετράκος

Ενορχήστρωση: Παύλος Βαλλιανάτος

Ηχοληψία: Κυριάκος Κυριάκου Studio sounds from the ground

Μίξη/mastering: Κωνσταντίνος Παντζής

Σκηνοθεσία videoclip: Τάκης Δαμάσχης

Aerial cinematography by Christos Giatrakos

Διαβάστηκε 383 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία