Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:16 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 11:00

Με τα γκολ σε Λαμία, Μασσαλία, Παρίσι και τον… μονόδρομο του ΑΠΟΕΛ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άλλες δύο ομάδες για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα προκύψουν απόψε στους επαναληπτικούς. Στην Ουγγαρία, όπου έγινε και το πρώτο παιχνίδι, θα υποδεχθεί ως τυπικά γηπεδούχος η Λίβερπουλ τη Λειψία, έχοντας παρακαταθήκη τη νίκη με 2-0, ενώ η Παρί έχει σαφές προβάδισμα μετά τον θρίαμβο 4-1 επί της Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το stoiximan casino

734. Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα (22:00)

Κλείνουμε με τον αγώνα ρεβάνς για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. με το… ενάμιση πόδι στα προημιτελικά είναι η Παρί, μετά τον θρίαμβο με 4-1 στη Βαρκελώνη. Βέβαια το μυαλό της θα είναι στο πάθημα του 2017, με τη διαφορά, βέβαια, πως ο σημερινός επαναληπτικός γίνεται στην έδρα της. Χωρίς Νεϊμάρ (Ε), αλλά και Κεν (Ε) η γαλλική ομάδα.

Ο τεχνικός της Μπάρτσα, Ρόναλντ Κούμαν, θεωρεί πως η ομάδα του έχει ελπίδες πρόκρισης και τις στηρίζει στη βελτίωση των τελευταίων παιχνιδιών. Πάντως, έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα, καθώς εκτός είναι οι Πικέ, Αραούχο, Σέρτζι Ρομπέρτο.

Προγνωστικό: Φουλ επίθεση περιμένουμε από την Μπαρτσελόνα, έτοιμη να τιμωρήσει τα κενά που θα βρει είναι η Παρί. Το ποντάρισμά μας θα πάει στα γκολ και συγκεκριμένα στο ασιατικό Over 3,25 σε απόδοση 1.85.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet.

Διαβάστηκε 284 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.