Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:22 μμ
 
wm small
Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 18:46

Μίλα τώρα, μη φοβάσαι! (vid)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η 6η Μαρτίου καθιερώθηκε ως Πανελλήνια Ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού και η Super League αφιερώνει την 25η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Interwetten (06-08/03/2021), στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του σχολικού εκφοβισμού (Bullying).

Ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Τέλης Καρασαλίδης του Παναιτωλικού, συμμετείχαν στο video του Χρυσού χορηγού του πρωταθλήματος Interwetten και στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού!

Ζητούν να δείχνουμε μηδενική ανοχή στο νοσηρό φαινόμενο του Bullying. Και κυρίως προτρέπουν και προσπαθούν να ωθήσουν τα παιδιά στο να μιλήσουν, να μην λυγίσουν κάτω από την πίεση του όποιου κακόβουλου συμμαθητή τους, αλλά να βρουν το θάρρος και τη δύναμη και να μιλήσουν. 

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1067 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.