Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:49 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 18:30

Παναιτωλικός: Αλλαγές σε πρόσωπα και σε διάθεση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Όταν όμως χάνει, οι αλλαγές είναι δεδομένες. Στο Αλκαζάρ ο Δέλλας εμπιστεύτηκε τους έντεκα που ξεκίνησε με Παναθηναϊκό, αλλά τόσο η εικόνα όσο και το αποτέλεσμα δεν ήταν ίδιο. Η ευκαιρία να αφήσει πίσω του ΟΦΗ και Λαμία χάθηκε σ’ αυτή τη φάση και οι Θεσσαλοί «αναστήθηκαν».

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και για τους κυανοκίτρινους υπάρχει μπροστά ο αγώνας με τον Βόλο. Ο τελευταίος στο Αγρίνιο πριν τα Play-out. Και είναι περιττό να πούμε τι θέλει την Κυριακή…

Προφανώς χρειάζεται αλλαγή και σε πρόσωπα και σε νοοτροπία και σε διάθεση η ομάδα. Με το κομμάτι της δημιουργίας να παραμένει μόνιμο ζητούμενο, ο Παναιτωλικός δουλεύει για να αντιμετωπίσει ένα αντίπαλο που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχει αμυντικά θεματάκια, αλλά στις άλλες γραμμές βγάζει ποιότητα.

Ο Βόλος έπαιξε «στα κόκκινα» με Ολυμπιακό τη Δευτέρα και προφανώς το ίδιο θα κάνει στον αυριανό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπου έχει ελπίδες πρόκρισης μετά το 4-2 στο ΟΑΚΑ. Τρεις μέρες μετά στο Αγρίνιο θα είναι «φορτωμένος». Κάτι που ο Παναιτωλικός οφείλει να εκμεταλλευτεί.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 399 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.