Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:20 πμ
 
wm small
Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 20:21

AEΛ - Παναιτωλικός 1-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Κακό παιχνίδι, συνεχίζουμε»

Ο «Κολοσσός» έδωσε το... σύνθημα για την επόμενη ημέρα μετά την ήττα του Παναιτωλικού στη Λάρισα

Ο Παναιτωλικός γνώρισε σήμερα (28/2) την ήττα στη Λάρισα και ο Τραϊανός Δέλλας θέλει άμεσα άπαντες στην ομάδα να κοιτάξουν μπροστά. «Το παιχνίδι κρίθηκε στη λεπτομέρεια. Από λάθος του τερματοφύλακά μας δεχθήκαμε γκολ από το πουθενά. Η ΑΕΛ δεν είχε πατήσει την περιοχή μας σε αντίθεση με εμάς που θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Ήταν κακό παιχνίδι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς συνεχίζουμε. Υπάρχουν παιχνίδια μπροστά και δουλειά», σχολίασε στη NOVA.

Φέστα: «Η σεζόν ξεκινά σήμερα»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ στάθηκε στον παράγοντα αυτοπεποίθηση που θα «κερδίσουν» πλέον οι «βυσσινί» μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού

Στον παράγοντα αυτοπεποίθηση στάθηκε ο Τζιανλούκα Φέστα, μετά τη νίκη (1-0) της ΑΕΛ επί του Παναιτωλικού. «Ήταν σημαντικό, η σεζόν ξεκινά από σήμερα. Ηταν μεγάλη μάχη και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Αν παίζαμε έτσι πάντα θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο, δουλεύουμε λίγο καιρό μαζί, τα παιχνίδια είναι πολλά και είναι δύσκολο να δουλέψεις μέσα στην εβδομάδα, αλλά οι παίκτες αρχίζουν να πιστεύουν στους εαυτούς τους. Τις τελευταίες μέρες δοκιμάσαμε πολλά συστήματα, με τους παίκτες που έχουμε μπορούμε να παίξουμε 4-4-2, αλλά εξαρτάται από το παιχνίδι», ανέφερε ο κόουτς των «βυσσινί» στη NOVA.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 345 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.