Πέμπτη, 4η Μαρτίου 2021  3:04 μμ

 

SITE DESCRIPTION

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 18:31

Στο πλευρό των σπουδαστών της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Αγρινίου και η ΚΝΕ Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων σπουδαστών της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Αγρινίου. Αναφέρει σχετικά σε ανακοίνωση:

Η Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων σπουδαστών της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Αγρινίου που διεκδικούν την κατάργηση του νόμου 4763/21-12-2020 που ψήφισε η κυβέρνηση το Δεκέμβριο του 2020.

Ο νόμος αυτός απαξιώνει ακόμη περισσότερο τις σχολές ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ που αντί για πτυχίο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα δίνει στους σπουδαστές μία απλή βεβαίωση πιστοποίησης και θα ισχύει για τους σπουδαστές που φοιτούν στην Α και στη Β τάξη.

Η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας , αντί να πάρει μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων συνολικά στην παιδεία, ψηφίζει νόμους που απαξιώνουν το δημόσιο χαρακτήρα της παιδείας, βάζουν φραγμούς στη μόρφωση, ενισχύουν την καταστολή, και στο όνομα της ασφάλειας φέρνει την αστυνομία στα Πανεπιστήμια.

Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι θα εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα. Ο κοινός αγώνας μαθητών – σπουδαστών- φοιτητών- εκπαιδευτικών- γονιών- εργαζομένων θα καταργήσει αυτούς τους νόμους στην πράξη.

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΝ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ Τις ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ!

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 45 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα