Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  7:16 μμ
 
wm small
Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 18:19

Ο μονόλογος του Χρανιώτη για την Μενδώνη: «Όταν μας εξαπατούν αισθανόμαστε ηλίθιοι»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευθεία επίθεση του Γιώργου Χρανιώτη προς την Υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη μετά την χθεσινή της συνέντευξη Τύπου.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την Λίνα Μενδώνη μετά τα όσα είπε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Μία από αυτές ήρθαν από τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα» και διάβασε ένα σημείωμα που είχε γράψει.

Σε αυτό λοιπόν, ο γνωστός ηθοποιός έγραφε: «Με ενοχλεί η φαινομενική σας ακεραιότητα. Με ενοχλεί που το βλέμμα σας παραμένει σίγουρο και σταθερό. Όταν κάποιος μας εξαπατά, το λιγότερο που αισθανόμαστε είναι ηλίθιοι, ειδικά όταν η απάτη έχει αντίκτυπο στην κοινωνία και σε ανήλικα μέλη της κοινωνίας αυτής. Όταν η απάντηση είναι προϊόν απερισκεψίας, ολιγωρίας και έχει αντίκτυπο στον πολιτισμό ξεκινάς τη συνέντευξη τύπου σου με ένα συγγνώμη. Ένα τεράστιο συγγνώμη. Την ξέρετε αυτή τη λέξη Λίνα Μενδώνη; Αν δεν την ξέρετε μεταφερθείτε στο σπίτι σας και μελετήστε το ελληνικό λεξικό…

Να τιμωρηθούν οι δράστες, είπε η κ. Μενδώνη. Έχετε ιδέα οτι είστε συνυπεύθυνη για την ολογορία. Και η τιμωρία σας είναι να απομακρυνθείτε από το υπουργείο. Δεν λέμε να μπείτε φυλακή, ούτε να παραπεμφθείτε στην δικαιοσύνη. Να πάτε σπίτι σας ζητάμε. Έπρεπε να ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου με μία τεράστια συγγνώμη και μία παραίτηση.

Αν είχατε ιδέα από θέατρο θα έπρεπε να γνωρίζατε η υποκριτική τέχνη δεν προϋποθέτει το ψέμα, αλλά την κατάθεση της αλήθειας του ηθοποιού που ακουμπά σε ένα φανταστικό κόσμο. Επίσης μιλήσατε για σοκ. Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν φαίνεστε καθόλου σοκαρισμένη. Εμείς είμαστε σοκαρισμένοι με εσάς».

Μάλιστα λίγο αργότερα, απαντώντας σε ερώτηση για το τί είχε συμβεί το 2013-14, είπε πως δεν είναι δυνατόν να μην γνώριζε η Λίνα Μενδώνη για τα όσα είχαν γίνει τότε, λέγοντας: «Αν γνωρίζατε κυρία Μενδώνη είστε εγκληματίας. Δεν νομίζω ότι είστε εγκληματίας. Αν είσαστε καλώς κάνατε και το κρύβατε. Αν δεν γνωρίζατε είστε ανεπαρκής. Δεν είναι εγώ ο Γιώργος που δεν γνώριζα γιατί εγώ δεν συχνάζω σε στέκια ηθοποιών, δεν έχω πολλούς φίλους ηθοποιούς. Δεν είναι η δουλειά μου να γνωρίζω. Αν ήμουν Υπουργός Πολιτισμού όφειλα να γνωρίζω. Αν γνώριζα επειδή ο κ. Λιγνάδης ήταν καθηγητής ορθοφωνίας με τον Πρωθυπουργό θα ήταν εγκληματικό. Δεν το πιστεύω. συγκλίνω προς την άγνοια».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 485 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.