Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  1:01 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 23:16

Προοδευτική Αγρινίου: τον βαθμό της ισοπαλίας και συνεχίζει!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε από το Κλειστό της Νέας Κίου η Προοδευτική Αγρινίου στο χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αλκυών Δρεπάνου,με σκόρ 30-30 για το Πρωτάθλημα της Β” Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ Ανδρών.


Η ανακοίνωση της Προοδευτικής:


Το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο φετινό για την Προοδευτική, αφού η άμυνα λειτούργησε υποδειγματικά , η επίθεση πέταγε φωτιές και ο τερματοφύλακας Ράϊκος θύμισε τον τερματοφύλακα προηγουμένων ετών και δίκαια δέχτηκε το χειροκρότημα και των Ναυπλιωτών οπαδών.
Η Προοδευτική είχε το προβάδισμα σε όλο το πρώτο ημίχρονο και πήγε στα αποδυτήρια με σκόρ 12-19.
Το ίδιο δυνατά ξεκίνησε και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά στο 32′ του αγώνα το μάτς λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα. Μετά από μαρκαρισμα του Ράικου Κ. στον Ρόντο ο τελευταίος χτύπησε τον Ράϊκο και κάπου εκεί τα αίματα άναψαν αφού έγινε σύρραξη και το ματς μετά από ολιγόλεπτη διακοπή ξεκίνησε και πάλι αφού πριν είχε αποβληθεί με απευθείας κόκινη κάρτα ο Ρόντος από τον Αλκυών Δρεπάνου.


Η ένταση όμως από το συμβάν φαίνεται να ξύπνησε και να πείσμωσε τους παίκτες του Αλκυώνα που με αντεπίθεση διαρκείας ροκάνιζαν τη διαφορά και στο 50′ το μάτς ήρθε σε απόλυτη ισορροπία (24-24). Δραματικά τα τελευταία λεπτά αφού ο αγώνας πήγαινε γκόλ-γκόλ, με την Προοδευτική να εχει την ευκαιρία να κλέψει το μάτς προηγήθηκε 29-30 στα 40 δευτερόλεπτα πρίν τη λήξη, όμως η Αλκυών ισοφάρισε άμεσα και στα τελευταία 6 δευτερόλεπτα οι παίκτες της Προοδευτικής δεν κατάφεραν να πετύχουν τέρμα και το μάτς έληξε ισόπαλο.
Επόμενος αγώνας είναι το ντέρμπι με τον Β.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ στις 5 Μαρτίου 2016 ώρα 16:00 στο ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ που κατά πολλούς θα κρίνει και την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στην Α2.
Άψογη η διαιτησία των Τσάμου και Φωκίτη.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την μεγάλη στήριξή τους.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Συράκος Παναγιώτης) : Μπαζούλας Β.(Τ/Φ), Δήμου Χρ., Γεωργομήτρος Απ.(2), Φωτόπουλος Λ., Αναστασόπουλος Δ., Σωτηρόπουλος Χρ., Κωνσταντόπουλος Γ.(6), Λιόκαυτος Κ.(4), Γιαννιώτης Δ.(11), Παπανίκος Δ.(6), Τσάμης Φ., Αλεξόπουλος Β., Ράϊκος Σπ.(Τ/Φ), Μουζάκης Λ., Ράϊκος Κ.(1), Μαυρέλης Χρ.

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1936 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.