Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:56 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 21:41

Olympiacos B.C. : Δωρεά υγειονομικού υλικού σε Νοσοκομείο και Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Μεσολόγγι BAXI, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση, κάνοντας δωρεά υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στο Σελίβειο Γηροκομείο.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, παρέδωσε στον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Διοικητή του Γενικoύ Νοσοκομείου Αιτ/νίας Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «Χατζηκώστα», υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του νοσοκομείου.

Όπως επίσης, παρέδωσε στην Θεοδώρα Κουτσαγγέλη, Διευθύντρια του Σελίβειου Γηροκομείου Μεσολογγίου, υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του Γηροκομείου.

Ευχαριστούμε θερμά όλο το προσωπικό του Γηροκομείου για το τεράστιο έργο και τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά!

#TogetherWeFightAgainstCovid #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 290 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.