Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:14 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 21:35

Αιτήσεις για το πρόγραμμα "Οινογνωσία"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή τους στο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ που υλοποιεί η ΚΕΟΣΟΕ, παρέχεται από σήμερα σε όλους του εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ξεκινά από την Δευτέρα 15η Φεβρουαρίου 2021 ώρα 15:00 και λήγει τη Δευτέρα 15η Μαρτίου 2021 και ώρα 15:00.

Η αναλυτική 2η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά συμμετοχής καθώς και η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής της Αίτησης Συμμετοχής είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της ΚΕΟΣΟΕ www.keosoe.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι, για τυχόν απορίες ή περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις Αιτήσεις συμμετοχής, θα μπορούν να επικοινωνούν με την κα Πριτσιβέλη Ελένη στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η 2η πρόσκληση αφορά τη συμμετοχή 507 εργαζομένων του ιδιωτικού ιδιωτικού τομέα (ανεξαρτήτως κλάδου ή τομέα απασχόλησης) από τις δέκα περιφέρειες της χώρας ,εξαιρουμένων των περιφερειών Αττικής, Δυτικής Μακεδονίας και Κρήτης για τις οποίες ο εγκεκριμένος αριθμός ωφελουμένων καλύφθηκε στο πλαίσιο της 1η πρόσκλησης.

Το πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» είναι επιδοτούμενο με 5 ? μικτά ανά ώρα κατάρτισης (500 ευρώ για τα προγράμματα 100 ωρών και 400 ευρώ για τα προγράμματα 80 ωρών) και λόγω της covid-19, θα υλοποιηθεί αποκλειστικά μέσω τηλεκατάρτισης, ενώ οι ωφελούμενοι θα πιστοποιηθούν για τις γνώσεις τους και θα λάβουν σχετική βεβαίωση, κατόπιν σχετικών εξετάσεων.

Η επιδοτούμενη κατάρτιση αφορά στα εκπαιδευτικά προγράμματα που ακολουθούν:

1. Γευσιγνώστης Οίνων,

2. Στέλεχος διαδικτυακού Marketing Οινοποιητικών Προϊόντων,

3. Στέλεχος Ανάπτυξης Οινοτουρισμού,

4. Στέλεχος Εξαγωγικού - Διεθνούς Εμπορίου Οινοποιητικών Προϊόντων

5. Στέλεχος Πωλήσεων Οινοποιητικών προϊόντων.

Διαβάστηκε 297 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία